8
(24.01.2012, 18:13)greg3or napisał(a): pływają pod lotosem i na samym końcu tam gdzie ja ich praktycznie nie widzę
Właśnie miałem pytać, czy aby nie masz przerybienia

Apri ma rację, trochę tłoczno w środku w porównaniu do tego, co jest na brzegach.
Więcej minusów nie da rady znaleść w takim świetnym akwarium
22
A mnie się i tak podoba, szczególnie, że na żywo wygląda pewnie trochę inaczej niż na zdjęciu. A jest ładnie i zielono
Jeśli potrzebujesz pomocy w założeniu akwarium lub szukasz kogoś kto może Ci założyć lub zrestartować akwarium. Pisz!
15
A co tam, niech się chłopak pomęczy: Greg3or, apeluję o zrobienie czegoś z tą jasnozieloną kupą roślin ze środka. Apri ma trochę racji, 3 czy 4 gatunki o jednakowej barwie rosną koło siebie i delikatnie rzecz ujmując zlewają się wizualnie. W baniaku o takiej renomie, absolutnie nie można sobie na to pozwolić ;P
Choć z drugiej strony....zostaw jak jest, bo będzie za ładnie
29
6
Dla mnie bajka.
Rocknrolla
22
Dla mnie też rewelacja, nie wiem czego się czepiają
Jeśli potrzebujesz pomocy w założeniu akwarium lub szukasz kogoś kto może Ci założyć lub zrestartować akwarium. Pisz!
12
36
Nie wiem czy ja źle nie zrobiłem, że nie postawiłem bardziej na to by było widać bardziej fikuśne korzenie ale nie rezygnuję z akwarystyki i może kiedyś.... Przyzwyczaiłem się do piękna Twojego baniaka i chyba szkoda. Pamiętam jak pierwszy raz ujrzałem to było coś (nie piszę, że teraz jest nic) jest bajera ale może byś coś przekombinował. Nawet nie wiem co Ci podpowiedzieć. Może coś takiego:
http://pl.wikipedia.org/w/index.php?titl...0823074646
Pozdrawiam.
29
(26.01.2012, 07:30)toomeka@wp.pl napisał(a): Nie wiem czy ja źle nie zrobiłem, że nie postawiłem bardziej na to by było widać bardziej fikuśne korzenie ale nie rezygnuję z akwarystyki i może kiedyś.... Przyzwyczaiłem się do piękna Twojego baniaka i chyba szkoda. Pamiętam jak pierwszy raz ujrzałem to było coś (nie piszę, że teraz jest nic) jest bajera ale może byś coś przekombinował. Nawet nie wiem co Ci podpowiedzieć. Może coś takiego:
http://pl.wikipedia.org/w/index.php?titl...0823074646
Pozdrawiam.
Heheheh Jak bym chciał zrobić podobne klimaty przy moich szkrabach to bym musiał z paskiem za nimi tam latać aby zechaiały łaskawie pływać z przodu
To są super rybki ale lubią zaciemnione miejsca i się mi chowają

Zrobiłem małą modyfikację jeszcze na środku i na razie to tyle nowości jak zakupię jeszcze jakieś roślinki to na pewno będzie aktualizacja
Fotka z dziś
Jeszcze nie wszystko jest tak jak bym chciał ale z czasem zbiornik sam zadba aby wszystko w nim grało
Wielkie dzięki za opinie
28
dla mnie ideał

super rybcie na tym zdjęciu wyszły, a gdybyś chciał kiedyś się pozbyć tych skałek po lewej str to ja chętnie przygarnę :]