• 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[30L] Małe Akary Błękitne (aktualizacja 3 str. - FILM)

Tylko małe są około 40 szt. A co do dna to nie robię już nic, bo za miesiąc będzie likwidacja i zakładanie nowego, wiekszego bez czerwonego żwiru Wink

Z glonami jest jak z kobietami - cięzko im dogodzić by się w końcu odczepiły ;)

a mi baaardzo się podoba Big Grin ma taki... klimacik ;D

Gdyby nie obsada,żwirek i te wystające diody.... akwarium jest całkiem ładne tylko gdyby zmienić żwir to bylo by super Wink

Wczoraj drzuciłem jeszcze troche zieleniny i usunąłem kamień. Diody kują w oczy, ale co ja poradze - nie jestem w stanie je ładnie w podłożu umieścić. W kolejnym baniaku wszystko będzie doprowadzone do perfekcji Smile Jak małych się pozbędę, to uderzam w neonki, razbory i może danio różowe Smile

deadhorse napisał(a):Wczoraj durzuciłem jeszcze troche zieleniny i usunąłem kamień. Diody kują w oczy, ale co ja poradze - nie jestem w stanie je ładnie w podłożu umieścić. W kolejnym baniaku wszystko będzie doprowadzone do perfekcji Smile Jak małych się pozbędę, to uderzam w neonki, razbory i może danio różowe Smile

No no nie rozpędzaj się w tym zbiorniku no to będziesz się mógł pokusić o 10szt neona zielonego i NIC więcej

Piszę poprawnie po polsku.
Pisząc poprawnie wyrażasz szacunek dla użytkowników czytających Twoje posty.
Pozdrawiam!
Krystian

Ale nowy baniak będzie miał 112L pojemności Wink

Moim zdaniem powinieneś się zdecydować albo na neony albo na rasbory wolałbym jedno większe stado ale to już od ciebie zależy ja w swoim 112L mam 20 neonów innesa i jest ok proponuje ci obsadę
20neon innesa
5-7 otosków - znakomici "oczyszczacze" zjadaja glony aż miło Smile
ja mam jeszcze 2 gurami dwuplamy

Kolego, miejsce zamieszkania w niczym Cię nie usprawiedliwia. Nad obsadą trzeba myśleć na początku. Na odchów młodych to akwarium jest za małe. W 30 L żadne pielęgniczki (pielęgnice tym bardziej) nie nadają się.

Mała holenderska modyfikacja

http://www.youtube.com/watch?v=y_KGV80Z-ZQ

http://www.youtube.com/watch?v=QeZQuSGtBd8 WERSJA HD

Ciekawie wygląda.Na Twoim miejscu przenosiłbym już ryby do wiekszego zbiornika lub komuś oddał.

Pisząc poprawnie wyrażasz szacunek dla użytkowników czytających Twoje posty.

Skocz do: