19.01.2009, 20:04
Emilka806 napisał(a):yhy...no więc zbiornik ma 5 l...wbrew waszym zaleceniom to kulaSkończyłem swój udział w tym temacie.
Emilka806 napisał(a):yhy...no więc zbiornik ma 5 l...wbrew waszym zaleceniom to kulaSkończyłem swój udział w tym temacie.
Emilka806 napisał(a):na tym forum widzę że tob chyba wasze zadanie urażać...a co myslicie że rybkom jest tak sueper w akwariach puśccie je do jeziora na wolność...wtedy pogadamy..póki co wy róbcie swoje a ja swoje...Nie, raczej mobilizować Cię abyś zaczęła myśleć o swoich rybach. Do którego przepraszam jeziora ? Ryby tropikalne ? U nas w Polsce na wolności ?
Emilka806 napisał(a):chyba waszym zadanie jest odpowiadać na pytania...a nie bezczelnie wyzywać...Odpowiadamy z dobrej woli, to nie jest niczyj obowiązek, więc nie możesz tego wymagać. Jak na razie to Ty się wyżywasz na swoich rybach i nic do Ciebie nie dociera. Jestem pełna podziwu dla kolegów, bo obchodzili się z Tobą nad wyraz delikatnie.
Emilka806 napisał(a):a mam jeszcze jedno pytanie czy woda pochodząca z podziemni nadaje sie mam na myśli studnie...nie ma chloru w niej nawet wydaje mi się że jest czyściejsza niż kranówa...Co to za różnica jaką wodę dasz jak trzymasz ryby w kuli.Dwie welonki w 5 litrowej kuli! To jest znęcanie się nad zwierzętami!Za to powinno się zamykać w więzieniu lub psychiatryku.
Cytat:chyba waszym zadanie jest odpowiadać na pytania...a nie bezczelnie wyzywać...Na jakie pytania? Czy można trzymać ryby w kuli? Chyba juz ci wszyscy odpowiedzieli że nie! Jeśli jeszcze to do ciebie nie dotarło to albo jesteś kolejnym prowokatorem albo jesteś upośledzona!