01.12.2008, 23:14
welony sliczne, co procz nich tam plywa?
kamil_eq jak moze urosnac skoro skarlowacieje? znaczy moze urosnie,a potem bedzie malal?
co do welonkow,ciasno im tam... pleco dorasta duzy, mam odmiane zwykla, potwor ma okolo33cm i przestal mi sie podobac
jak sunie przez cale akwa to pawiookie tylko mu schodza z drogi
rosnie pory, a u Ciebie jego wzrost sie zachamuje, wydaj go komus poki jest malutki...
zeby je rozmnozyc musza miec okolo10-15cm i musisz miec wieksze akwa, okolo 80l, mimo to one raczej w akwa zjedza ikre i nic z tego nie bedzie, w oczku szanse sa wieksze... i byl juz chyba gdzies temat o nich...
na Twoim miejscu zjechalabym w dol z temperatura
kamil_eq jak moze urosnac skoro skarlowacieje? znaczy moze urosnie,a potem bedzie malal?
co do welonkow,ciasno im tam... pleco dorasta duzy, mam odmiane zwykla, potwor ma okolo33cm i przestal mi sie podobac
jak sunie przez cale akwa to pawiookie tylko mu schodza z drogi
rosnie pory, a u Ciebie jego wzrost sie zachamuje, wydaj go komus poki jest malutki... zeby je rozmnozyc musza miec okolo10-15cm i musisz miec wieksze akwa, okolo 80l, mimo to one raczej w akwa zjedza ikre i nic z tego nie bedzie, w oczku szanse sa wieksze... i byl juz chyba gdzies temat o nich...
na Twoim miejscu zjechalabym w dol z temperatura
Gitchi gitchi ya ya da da
Gitchi gitchi ya ya hee
Mocca chocolata ya ya
Creole Lady Marmelade
Voulez-vous coucher avec moi, ce soir?
gg:6455803