• 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[30L] Małe Akary Błękitne (aktualizacja 3 str. - FILM)

akary rozmnożyły się w tym akwa?

Forget about your boyfriend and meet me at the hotel room

tak i chyba wygląda na to, że kolejne tarło bedzie, bo samiec już meczy samice Wink

Z glonami jest jak z kobietami - cięzko im dogodzić by się w końcu odczepiły ;)

nie masz się czym chwalić dojdze ci z 10 to wszystkie zdechną z powodu przerybenia juz nie wspomne o karłowaceniu

Cytat:tak i chyba wygląda na to, że kolejne tarło bedzie, bo samiec już meczy samice

w twoim akwarium dochodzi do jakiś cudów że te ryby sie tam mnożą :/
akwa za małe
żwirek kitowy
sprzedaj młode w sklepie zoologicznym przynajmniej kasę będziesz miał (jak kupią)
ile ich tam łącznie jest ?

obsada: 112L
4 neonek
3 danio czerwonych
1 gurami całujące
13 kirysków z własnej hodowli :)
1 gurami dwu plamisty
1 glonojad
1 karlik szponiasty

około 40-50 OGame

o matko Sad

ryby sprzedaj nie oddaj.
kamyki mogą być bo to wygląda teraz tak egzotycznie ale nie znaczy ze jak innym sie nie podoba to ty masz od razu pędzić do sklepu i kupować nowe akwarium sprzęt i ryby.owszem jak chcesz to zostaw parkę akar. ale młode sprzedaj lub do innego akwarium odstaw.Moim zdaniem kup sobie tam kiryski, brzanki różowe sum kiryśnik i parę ładnych rybek. Pomyśl nad tym.lecz jesli nie brakuje ci kasy to zrób jak uwazasz. ja np. nie mam za duzo kasy ale mam 86 L.odrazu nie kupowałem wszystkiego. najpierw kupiłem żwirek, puzniej co jakis czas po 2 szt ryb a puzniej po roslince i juz dosyc gęsto mam.Więc zastanów sie nad tym co ci napisałem

www.pajacyk.pl kliknij na link a dasz dziecku obiad

domer1 napisał(a):ryby sprzedaj nie oddaj.
kamyki mogą być bo to wygląda teraz tak egzotycznie ale nie znaczy ze jak innym sie nie podoba to ty masz od razu pędzić do sklepu i kupować nowe akwarium sprzęt i ryby.owszem jak chcesz to zostaw parkę akar. ale młode sprzedaj lub do innego akwarium odstaw.Moim zdaniem kup sobie tam kiryski, brzanki różowe sum kiryśnik i parę ładnych rybek. Pomyśl nad tym.lecz jesli nie brakuje ci kasy to zrób jak uwazasz. ja np. nie mam za duzo kasy ale mam 86 L.odrazu nie kupowałem wszystkiego. najpierw kupiłem żwirek, puzniej co jakis czas po 2 szt ryb a puzniej po roslince i juz dosyc gęsto mam.Więc zastanów sie nad tym co ci napisałem
Proszę, nie wprowadzaj ludzi w błąd. Zastanów się do jakiego litrażu ryby proponujesz... Brak kasy nie jest usprawiedliwieniem złego postępowania.

Jutro oddaję rodziców do sklepu, bo samiec (chyba ma chcice Wink )zaczyna tłuc samice, a ja nie moge na to patrzeć Sad

Do okolic maja dochowam młode i sprzedam w sklepie.

A po remoncie w pokoju stawiam 112L w malawi - gdy to sie stanie dam fotki, ale zanim to uczynie najpierw napisze 100 postów by zasięgnąc informacji Wink

EDIT:

Mała aktualizacja - bez rodziców, bez korzenia, z kamieniem i nowymi roślinkami.
BTW. Wysokie NO3 to problem złej jakosci testerów ZOOLEKA których nikomu nie polecam. Po zaopatrzeniu sie w test Sera od razu sie uspokoiłem, bo NO3 nie przekracza 30mg/l

Załączone pliki Miniatury

Tam są jeszcze te młode rybki?Zamiast tych kamyczków czerwonych może piasek.I jaka jest obsada?

Skocz do: