• 2 Głosów - 3 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[18l] Bojownik Strzępiasty i Helenka

No kawał kamulca dorwałaś. Przyznam szczerze, że jakoś mi do tych załamanych kątów zbiornika bardziej pasuje kamień otoczakowaty. Ten o nieregularnym kształcie jakby zaburza koncepcję. Na szczęście rybol nadrabia jin-janga swoim jestestwem Smile

(24.01.2012, 22:58)mcda-p napisał(a):  No kawał kamulca dorwałaś. Przyznam szczerze, że jakoś mi do tych załamanych kątów zbiornika bardziej pasuje kamień otoczakowaty. Ten o nieregularnym kształcie jakby zaburza koncepcję. Na szczęście rybol nadrabia jin-janga swoim jestestwem Smile

otoczakowaty znaczy okrągły? :x ile ja się namęczę żeby trafić w dziesionę z akwa no Smile powiem szczerze, że ciężko mi znów zaczynać od początku... może go obrócić jakoś? czy jednak definitywnie wymiana kamulca na inny? jak sądzisz?

tylko niektóre moje szkła
30l Krab
45l
112l ŻÓŁW
Mój YOU TUBE

Ale kamulec Big Grin
A troszeczkę nie za duży Smile
Pawcior dobrze doradził. Sitowie do tego gruzu pasowało by i nie wyglądało by to źle - na prawdę Smile
Ale jak znajdziesz coś ciekawszego to się nie krępuj - wymieniaj Smile

Asz32, Tobie ma się podobać nie mi! Najlepiej to mnie wcale nie słuchaj, bo skończyłoby się na tym, że na dnie leżałby różowy żwirek, tu i ówdzie panoszyłyby się jakieś diamenciki, a w tle byłby plakat Gerarda Butlera Smile
Najistotniejsze jest, że Twoje szkiełko jest namiastką natury a bojek trafił w dobre ręce Smile

Ładny kamyczek. Można wiedzieć ile Cię kosztował, bo to ze 2kg pewnie waży Smile

Jeśli potrzebujesz pomocy w założeniu akwarium lub szukasz kogoś kto może Ci założyć lub zrestartować akwarium. Pisz!

więc wisnia wezmę pod uwagę Twoją opinię po raz kolejny (mowa o sitowiu), malutki te dwa kamienie kosztowały mnie 3 zł :x :], mcda-p dziękuję Smile a myślę, że słuchać Cię warto :]

30l Krab
45l
112l ŻÓŁW
Mój YOU TUBE

Ej! To mój pomysł z Sitowiem Smile

Nowe 112 litrów :):):):):) Na razie w budowie :)

http://www.akwaswiat.net/-112l-towarzysk...#pid265554

Pomagam w przeprowadzaniu restartu akwarium w odległości do 20km od Jastrzębia-Zdroju
info gg: 9823462

A ja bym kamyk zostawił a z przodu posadził Hydrocotyle Japonice. Mozna ją z przodku szyby zrobić maluszką a przy głaziku wiekszą . Na tym kamyku nieżle by wyglądał jeśli źle piszę nazwę to poprawcie (fuzz alge).

(25.01.2012, 16:53)TosiaiTymek napisał(a):  A ja bym kamyk zostawił a z przodu posadził Hydrocotyle Japonice. Mozna ją z przodku szyby zrobić maluszką a przy głaziku wiekszą . Na tym kamyku nieżle by wyglądał jeśli źle piszę nazwę to poprawcie (fuzz alge).

nie znam tych roślin, ale zaraz wklepię w google :] kamyk zostaje- póki co odwróciłam go i wyjęłam ten drugi wyższy, wkrótce wstawię jakieś fotki
ok, zerknęłam i pytanie: gdzie mogę kupić/zamówić hydrocotyle japonise i fuzz alge? Unas w zoolog. na bank nie będzie i w sklepie int. typu roślinyakwariowe też nie, chciałabym in-vitro, macie pomysł?

30l Krab
45l
112l ŻÓŁW
Mój YOU TUBE

(25.01.2012, 16:05)pawciotr napisał(a):  Ej! To mój pomysł z Sitowiem Smile
oj przepraszam, racja- Twój, dziękuję Smile
ok oto zmiana położenia kamulca, mcda-p lepiej teraz? Big Grin
jak uważacie? teraz stoi częścią bardziej okrągłą .. a drugi z kostki w ogóle wyszedł

30l Krab
45l
112l ŻÓŁW
Mój YOU TUBE

Skocz do: