• 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

25l Krewetkarium BY MALUTKI

Wylot jest do góry a filtr prawie całkiem pod wodą tylko czubek wystaje, a tak może być Smile

Jeśli potrzebujesz pomocy w założeniu akwarium lub szukasz kogoś kto może Ci założyć lub zrestartować akwarium. Pisz!

nie może być, ten filtr musi być min 4cm pod wodą, wiem bo miałam taki sam, poza tym instrukcja-wystarczy przeczytać Wink

tylko niektóre moje szkła
30l Krab
45l
112l ŻÓŁW
Mój YOU TUBE

cyt. "Jest w stanie pracować w wodzie o głębokości nawet 2 cm (idealny do terrariów z żółwiami)"

Jeśli potrzebujesz pomocy w założeniu akwarium lub szukasz kogoś kto może Ci założyć lub zrestartować akwarium. Pisz!

Ciekawe... to jest aquael fan z serii chyba mini plus tak? no ok ok, jak uważasz Smile Czekam na nowe fotki, chociaż wiem, że w akwa z zasady wszystko toczy się powoli (pomijając wysyp glonów Wink )

tylko niektóre moje szkła
30l Krab
45l
112l ŻÓŁW
Mój YOU TUBE

(25.01.2012, 22:49)asz32 napisał(a):  Ciekawe... to jest aquael fan z serii chyba mini plus tak? no ok ok, jak uważasz Smile Czekam na nowe fotki, chociaż wiem, że w akwa z zasady wszystko toczy się powoli (pomijając wysyp glonów Wink )

Czytaj opis akwarium Smile Mam w akwarium Aquael Fan 1 plus

Fajny bajer, że tak w szafkę wpasowane... ale z drugiej strony szkoda, bo zamiast wewnętrznego mogłaby być jakaś kaskada i więcej miejsca do zagospodarowania. Fajne drewno.

Rocknrolla

Zapowiada sie ciekawie,fajny korzonekWink

Dzięki Dzięki. Też miałem plany na kaskadę, ale lampka ledwo się z tyłu zmieściła, bo trochę wystaje. Miejsce na półce to 41x28 więc dużo miejsca nie ma Wink Akwarium 40x25 Big Grin

Korzonek zakupiony w Diskusie Smile

Ja tu widzę kupę blyxy. Było by zarypiście.Będzie?

Chodzi Ci tomku o Japonice, czy jakąś inną, bo jeśli o Japonice, to były takie plany Smile

Skocz do: