01.08.2009, 11:16
Wybacz davi ale co można było w tej sytuacji pomyśleć, widząc baniak z dobrym sprzętem, podłożem z najwyższej półki, sensowną aranżacją z dobrze utrzymanym zielskiem, a z drugiej strony prezentacja tego zbiornika wygląda tak jakby pisał ją mocno początkujący akwarysta.

Mylisz się - dla wiekszości osób z tego forum tak utrzymany baniak jak twój będzie jeszcze długo poza ich zasięgiem.
No cóż, na koniec nie pozostaje mi nic innego jak pogratulować ładnego zbiornika.
Pozdrawiam
maja.
davi napisał(a):Nazwy roślinek nie podam bo nigdy nie pamietamDo tego przez 6 m-cy nie nawozisz, a masz parę naprawdę wymagających roślinek nie tylko pod względem nawożenia ale nawet składu wody (choćby stosunek Ca i Mg). Ludzie często muszą się nakombinować z dawkami nawzów, wodą RO itp.
W akwarium pływa około 30 małych rybek
davi napisał(a):bazuje tylko i wyłacznie na obserwacji i doświadczeniu w tej dziedzinie.W takim razie masz niezłą wodę, dużo wyczucia i szczęścia. Może to rzeczywiście lepsze niż zapychanie sobie głowy nazwami roślinek

davi napisał(a):dla niedowiarków mogę zrobić fotke dowolnego miejsca .Bardzo chętnie zobaczę inne fotki, zwłaszcza z doświetlonymi bokami zbiornika.
davi napisał(a):Mam swiadomość że nie jestem profesionalista jak wiekrzośc z WasCo za skromność
Mylisz się - dla wiekszości osób z tego forum tak utrzymany baniak jak twój będzie jeszcze długo poza ich zasięgiem.No cóż, na koniec nie pozostaje mi nic innego jak pogratulować ładnego zbiornika.
Pozdrawiam
maja.
Potęga słów wielokrotnie powtarzanych jest wielka. Nie zwalnia nas to jednak z myślenia i dociekania prawdy drogą pogłębiania wiedzy i własnych doświadczeń.

Maże o takim zbiorniku. mam już 263l, czekające na założenie, więc będę się wzorował