27.09.2008, 20:24
O rany! Trzeba było jeszcze kupić suma rekiniego byłby komplet.
P@weł a MFC nie zaszkodzi zbrojnikom? Masz jakieś doświadczenia w tej kwestii? Pytam z ciekawości bo sama mam glonki i chciałabym wiedzieć co można im lać. Jak na razie to dowiaduje się, że mnóstwo preparatów im szkodzi. A jak jest z MFC? Może znasz jeszcze jakieś inne nieszkodliwe dla zbrojników.
P@weł a MFC nie zaszkodzi zbrojnikom? Masz jakieś doświadczenia w tej kwestii? Pytam z ciekawości bo sama mam glonki i chciałabym wiedzieć co można im lać. Jak na razie to dowiaduje się, że mnóstwo preparatów im szkodzi. A jak jest z MFC? Może znasz jeszcze jakieś inne nieszkodliwe dla zbrojników.
Cytat:Woda dla tego jest mętna bo nie pozwolisz jej dojrzeć.Myślisz, że przy takiej obsadzie wystarczy podmiana wody raz na tydzień? Ja bym nie ryzykowała przy takich śmieciarzach jak welonki i zbrojniki i jeszcze żabka. Ja bym podmieniała po trochu co 3 dni. Co Ty na to?
Po tygodniu bez zmiany wody powinna zrobić się klarowna.
Jesteśmy zarozumiałymi ignorantami zapatrzonymi w swoje "człowieczeństwo", które zamiast otworzyć nam szerzej oczy na otaczający nas świat, przysłoniło je mgłą pychy.