08.07.2008, 17:30
maniuch napisał(a):maniuch ja w wielu sprawach się z tobą zgadzam, ale też często w wielu kwestiach mam odmienne zdanie. Czy to znaczy, że cię nie lubię albo uważam za złego akwarystę? Wcale nie, wręcz przeciwnie.Natomiast od dłuższego czasu obserwuję, że jak ktoś nie zgadza się z twoim zdaniem to odbierasz jego posty jako personalny atak na swoją osobę. Jokeru wypowiedział swoją opinię, bo w końcu od tego jest forum dyskusyjne,akwarystą nie jest od wczoraj i nie można mu zarzucić braku wiedzy, a ty przyjąłeś to wszystko zbyt osobiście.Jokeru napisał(a):maniuch napisał(a):nie mam zamiaru się sprzeczać ,ani tłumaczyć na siłę,wszystko wychodzi w praktyce.a w teorii różnie bywa.Tylko osoby z którymi się nie masz zamiaru kłócić doświadczyły tego w praktyce. I oczywiście mają rację. Widać w szkole na biologi nie uważałeś
wiesz kiedy ja miałem biologie w szkole?bardzo dawno ,a i na pewno nie uważałem.
widze kolego ,że lubisz mnie się czepiać,masz coś do mnie to mi napisz ,a nie wieczie zwracasz uwagę .bo co ,bo nie jest po twojej myśli post.
maniuch napisał(a):,a inni tylko piszą że się znają na tym i owakim ,ale niczym tego nie udowodnią niech pokarzą swoje "piękne akwa" a nie tylko piszą i cwaniaków żną.Czy miarą wiedzy z zakresu akwarystyki jest dla ciebie wystawienie baniaka na pokaz?
Jeśli tak to wychodzi na to, że ja się KOMPLETNIE NIE ZNAM NA AKWARYSTYCE, bo do tej pory nie pokazałam swojego zbiornika i nie sądzę, żebym to zrobiła wcześniej niż pod koniec wakacji - całe lato mam generalny remont chałupy i zbiorniki jeżdżą z kąta w kąt.
Tymczasem zamiast "rżnąć cwaniaka" obiecuję mocno podciągnąć swoją wiedzę akwarystyczną, pilnie czytać twoje posty i podziwiać twoje zbiorniki.
Pozdrawiam.
Potęga słów wielokrotnie powtarzanych jest wielka. Nie zwalnia nas to jednak z myślenia i dociekania prawdy drogą pogłębiania wiedzy i własnych doświadczeń.