04.11.2011, 17:11
(03.11.2011, 20:26)tomilondyn napisał(a): neonki nie lubia jasnego podloza koniec kropka, do tego neonkow nie polecam do paletek a szczegolnie nie doswiadczonemu akwaryscie.a więc tak...
jezeli masz zwykle wyjscie z filtra to jak to jest skierowane? pytam bo w 360l przydaloby sie zeby woda sie troszke ruszala, jezeli nie to juz masz pierwsza podpowiedz dlaczego masz problem z glonami
no wlasnie chodzi mi o ten misz masz , widac ze masz jakis plan ale juz teraz pokazujesz zbiornik i dopisujesz to jedzie to bedzie to tam itd.
otoski beda , skalary odejda itd
wklady podstawowe na razie wystarcza jak podasz jakies pomiary wody bedziemy mogli powiedziec wiecej .
.... wyjście z filtra:
Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
czyli ruch wody mamy rozwiązany.... myślę ze dobrze jest, oczywiście mogę się mylić..9 jest skierowany mniej -więcej po przekątnej akwa
teraz kwestia :
" misz masz i tego ze już teraz pokazuje zdjęcia"... a więc...
przeglądam od dłuższego czasu przeróżne fora akwarystyczne jak i przeróżne akwaria.., i osobiście o wiele bardziej podobają mi się wątki, gdy są zakładane od samego początku.... są wtedy różnego rodzaju dyskusje, sugestie itd.... i dlatego pokazuje już swój..., -gdy był pusty..., bo inwazja glonów "zeżarła" rośliny.... itd... dzięki temu wspólnie popiszemy... może kiedyś ktoś wyjdzie na ten temat który dopiero zakłada i zobaczy jak to jest...,będzie wiedział czego może się spodziewać co ominąć... itp...
a jak dojadą testy, porobię i podam byśmy mogli wspólnie "obradować" co z tym zrobić..... bo czy nie właśnie między innymi po to jest takie forum...?
odnośnie otosków.., chyba jest problem by je kupić... :-(