23.09.2011, 17:56
Lepsze? Kurcze trzeba będzie trochę poczatować z aparatem.
Są troche te zdjecia nie naturalne ale to przez to, że robiłem je pod katem do szyby, wiec na niektórych ta rybka jest taka rozciągnięta.
Właśnie zdziwiło mnie jej ubarwienie... Mam ja z akwarystycznego, gdzie siedziała 3-4 miesiące w maluśkim akwa bez roslinek z filtrem robiącym sztorm, wiec myślę ze to dlatego jest taka blada.
Kiedyś wcześniej ja widziałem, ale ni kupiłem bo była jedna... Dopiero niedawni jak poszedłem po karmę to mnie serce ruszyło i ja wziąłem
...Miałem nadzieje że u mnie odżyje- wyglada znacznie lepiej niz tam w akwarystycznym.
Dlatego sie pytam jak płeć- chcę dokupić jeszcze jedną, zeby sama nie pływała- przy drugiej takiej rybce na pewno by się lepiej poczuła.

Są troche te zdjecia nie naturalne ale to przez to, że robiłem je pod katem do szyby, wiec na niektórych ta rybka jest taka rozciągnięta.
Właśnie zdziwiło mnie jej ubarwienie... Mam ja z akwarystycznego, gdzie siedziała 3-4 miesiące w maluśkim akwa bez roslinek z filtrem robiącym sztorm, wiec myślę ze to dlatego jest taka blada.

Kiedyś wcześniej ja widziałem, ale ni kupiłem bo była jedna... Dopiero niedawni jak poszedłem po karmę to mnie serce ruszyło i ja wziąłem
...Miałem nadzieje że u mnie odżyje- wyglada znacznie lepiej niz tam w akwarystycznym. Dlatego sie pytam jak płeć- chcę dokupić jeszcze jedną, zeby sama nie pływała- przy drugiej takiej rybce na pewno by się lepiej poczuła.