27.12.2010, 12:05
Witam!
Wpadłem na mały pomysł zorganizować co miesięczne Oskary, od roku 2011. Polegałby to na tym że najlepsi użytkownicy zostaną wybrani przeze mnie, a reszta będzie głosować przez pw. Oczywiście będą podzielone na:
-Akwarium miesiąca - akwarium miesiąca, sam będę wybierał najlepsze z najlepszych, warunkiem jest zdjęcie w temacie akwarium zrobione w miesiącu jakim będą Oskary.
-Użytkownik ''młodego pokolenia'' - tu chodzi o najaktywniejszego, mądrego itp. młodego użytkownika, który dopiero co się nie dawno zarejestrował.
-Użytkownik ''stary wyjadacz'' - to samo co wyżej tylko, że użytkownik już trochę bywający na forum.
-Avatar miesiąca - chyba każdy wie o co biega.
-Moderator miesiąca - a tu będziemy wybierać najlepszego moderatora miesiąca.
Chyba większość wie o co chodzi...
Teraz taki mały regulamin, gdyby plan wypalił:
-nominacje wybierane są przez organizatora
-min.5 - max.8 kandydatur
-głosy wysyłamy do mnie przez pw, tak jak tu:
-Akwarium miesiąca - numer 1
-Użytkownik ''młodego pokolenia'' -numer 3
-Użytkownik ''stary wyjadacz'' -numer 5
-Moderator miesiąca - numer 6
-Oskary będą organizowane na koniec każdego miesiąca, ok. 5 dni przed końcem, można będzie głosować.
-w przypadku gdy ktoś będzie na liście nominowanych nie może glosować na siebie, ale nie musi glosować na innych w tej 'konkurencji'
-będę się starał co miesiąc wybierać nowe nominacje, aby nie było nudno.
- Gdy pomysł wypali będę zbierać kandydatów ok. 25 stycznia, wtedy powinna powstać już lista i będzie można głosować, do 30 stycznia.
I teraz pytanie czy mam się za to zabierać, czy nie chcecie i dać se spokój?
Wpadłem na mały pomysł zorganizować co miesięczne Oskary, od roku 2011. Polegałby to na tym że najlepsi użytkownicy zostaną wybrani przeze mnie, a reszta będzie głosować przez pw. Oczywiście będą podzielone na:
-Akwarium miesiąca - akwarium miesiąca, sam będę wybierał najlepsze z najlepszych, warunkiem jest zdjęcie w temacie akwarium zrobione w miesiącu jakim będą Oskary.
-Użytkownik ''młodego pokolenia'' - tu chodzi o najaktywniejszego, mądrego itp. młodego użytkownika, który dopiero co się nie dawno zarejestrował.
-Użytkownik ''stary wyjadacz'' - to samo co wyżej tylko, że użytkownik już trochę bywający na forum.
-Avatar miesiąca - chyba każdy wie o co biega.
-Moderator miesiąca - a tu będziemy wybierać najlepszego moderatora miesiąca.
Chyba większość wie o co chodzi...
Teraz taki mały regulamin, gdyby plan wypalił:
-nominacje wybierane są przez organizatora
-min.5 - max.8 kandydatur
-głosy wysyłamy do mnie przez pw, tak jak tu:
-Akwarium miesiąca - numer 1
-Użytkownik ''młodego pokolenia'' -numer 3
-Użytkownik ''stary wyjadacz'' -numer 5
-Moderator miesiąca - numer 6
-Oskary będą organizowane na koniec każdego miesiąca, ok. 5 dni przed końcem, można będzie głosować.
-w przypadku gdy ktoś będzie na liście nominowanych nie może glosować na siebie, ale nie musi glosować na innych w tej 'konkurencji'
-będę się starał co miesiąc wybierać nowe nominacje, aby nie było nudno.
- Gdy pomysł wypali będę zbierać kandydatów ok. 25 stycznia, wtedy powinna powstać już lista i będzie można głosować, do 30 stycznia.
I teraz pytanie czy mam się za to zabierać, czy nie chcecie i dać se spokój?
Pozdrawiam
Rafał