<<<<< Forumowicz roku >>>>> -
BlackHawk88 - 27.12.2010
Witam!
Wpadłem na mały pomysł zorganizować co miesięczne Oskary, od roku 2011. Polegałby to na tym że najlepsi użytkownicy zostaną wybrani przeze mnie, a reszta będzie głosować przez pw. Oczywiście będą podzielone na:
-Akwarium miesiąca - akwarium miesiąca, sam będę wybierał najlepsze z najlepszych, warunkiem jest zdjęcie w temacie akwarium zrobione w miesiącu jakim będą Oskary.
-Użytkownik ''młodego pokolenia'' - tu chodzi o najaktywniejszego, mądrego itp. młodego użytkownika, który dopiero co się nie dawno zarejestrował.
-Użytkownik ''stary wyjadacz'' - to samo co wyżej tylko, że użytkownik już trochę bywający na forum.
-Avatar miesiąca - chyba każdy wie o co biega.
-Moderator miesiąca - a tu będziemy wybierać najlepszego moderatora miesiąca.
Chyba większość wie o co chodzi...
Teraz taki mały regulamin, gdyby plan wypalił:
-nominacje wybierane są przez organizatora
-min.5 - max.8 kandydatur
-głosy wysyłamy do mnie przez pw, tak jak tu:
-Akwarium miesiąca - numer 1
-Użytkownik ''młodego pokolenia'' -numer 3
-Użytkownik ''stary wyjadacz'' -numer 5
-Moderator miesiąca - numer 6
-Oskary będą organizowane na koniec każdego miesiąca, ok. 5 dni przed końcem, można będzie głosować.
-w przypadku gdy ktoś będzie na liście nominowanych nie może glosować na siebie, ale nie musi glosować na innych w tej 'konkurencji'
-będę się starał co miesiąc wybierać nowe nominacje, aby nie było nudno.
- Gdy pomysł wypali będę zbierać kandydatów ok. 25 stycznia, wtedy powinna powstać już lista i będzie można głosować, do 30 stycznia.
I teraz pytanie czy mam się za to zabierać, czy nie chcecie i dać se spokój?
RE: Oskary 2011 -
Kondziu360 - 27.12.2010
Można, aczkolwiek kategorii jest za dużo...
Kategoria ''Zbiornik miesiąca''. Powinny być wybierane nie tylko nowe zbiorniki, ale także stare, najlepiej prezentujące się, po zmianach
Kategoria ''Avatar'' jest bez sensu, proponuję wybór najładniejszej ryby, parki, haremu miesiąca...
Jeśli powstaną kategorie typu ''najlepszy użytkownik'', na forum przybędzie 1000 ekspertów od wszystkiego...
Pomysł jest dobry, ale trzeba wszystko przemyśleć...
BlackHawk88 - 27.12.2010
Do nowego roku mamy czas, można dyskutować

Kategoria avatar miesiąca, zostaje usunięta. Szczerze, też mi się pasowała. Samo akwarium miesiąca to trochę za mało, użytkownicy tez muszą być. Co do tego akwarium, to tak warunkiem jest tylko zrobione zdjęcie w miesiącu którym będą Oskary, w końcu nie miało by sensu ''Akwarium stycznia'' a zdjęcie z listopada tego roku....
A z pośród 1000 tych użytkowników zostanie wybrana najlepsza 5-8.
BlackHawk88 - 27.12.2010
Dobra, jeżeli nie chcecie to się za to nawet nie zabieram. Szukajcie dalej tragicznego akwarium na allegro.
Olek - 28.12.2010
Fajna zabawa.
Wrzucamy później Nicki do sondy i będziemy głosować kto jest najfajniejszym(najbardziej lubianym) użytkownikiem w tym miesiącu.
Zróbcie też kategorie najpodlejszy moderator.
Yacek - 28.12.2010
Fajny pomysł, ale jak co miesiąc to ma być to szybko spowszednieje. Nie lepiej by było np. raz na kwartał takie coś urządzać? Oczekiwania i nerwy byłyby zapewnione. Zresztą, ile to nowych akwariów musiałoby się pojawić w ciągu miesiąca, żeby była jako taka konkurencja??
A konkursy foto by się przydały częściej niż raz na całą erę. Tylko podzielony na różne kategorie a nie do jednego wora wszystko.
(27.12.2010, 23:38)BlackHawk88 napisał(a): Dobra, jeżeli nie chcecie to się za to nawet nie zabieram.
Cierpliwości, po 10 godzinach rezygnujesz, bo nikt się nie odezwał? Bierz pod uwagę okoliczności - wszyscy siedzą i jedzą i do komputera nie podchodzą, w końcu święta jeszcze prawie trwają
(28.12.2010, 00:20)Olek napisał(a): Zróbcie też kategorie najpodlejszy moderator. 
Ooo, to konkurencja będzie ostra
ej, to tylko żart, nie banujcie mnie na wieki
Maciej_krakow - 28.12.2010
Co miesiąc zdecydowanie za często, ja bym zrobił coś takiego co pół roku.
Generalnie spoko coś by się działo przynajmniej ! : )
BlackHawk88 - 28.12.2010
Hehe, napisałem tak i od razu odzew
toomeka@wp.pl - 28.12.2010
(27.12.2010, 23:38)BlackHawk88 napisał(a): Dobra, jeżeli nie chcecie to się za to nawet nie zabieram. Szukajcie dalej tragicznego akwarium na allegro.
I stuknął stópkom, odwrócił się na pięcie i wytknął
Kondziu360 - 28.12.2010
Raz na pół roku za rzadko, na tym forum mało się dzieje... Co kwartał będzie w sam raz.