• 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Martwica płetw- nie mogę sobie z nią poradzić

Dobrze, że urozmaicasz im pokarm, tylko od czasu do czasu daj im też coś roślinnego do skubnięcia. Jakiś pokarm płatkowany ze spiruliną by im nie zaszkodził.
Podawaj też nieco mniej kaloryczny pokarm jak wodzień czy artemia. Ciągłe karmienie sercem i ochotką prowadzi do otłuszczenia wątroby.
Na ładniejsze kolorki bardzo dobry jest kryl, a ryby go uwielbiają.
Wiem, ze w takim akwarium podmienianie wody nie jest łatwe ale może spróbuj podmieniać mniejszą ilość wody częściej.
No i witaminy, napisałam Ci o AquaVicie dlatego, że ma bogatszy skład od multiminerala i jest wydajnieszy, 250 ml kosztuje 12 zł, a stosuje się 10 ml na 200l wody.

Jesteś pewien, ze tych skalarów nic nie podgryza w akwarium ?

Każdy temat w tytule powinien zawierać ogólny opis problemu.
Pisz poprawnie !

Od czasu stworzenia Internetu ruch obrotowy Ziemi jest przede wszystkim napędzany przez zbiorowe obracanie się nauczycieli języka polskiego w grobach.

Wiadomości w tym temacie
Martwica płetw- nie mogę sobie z nią poradzić - przez zdunio5 - 07.11.2007, 17:31
RE: Martwica płetw- nie mogę sobie z nią poradzić - przez Kesi - 07.11.2007, 20:22
RE: Martwica płetw- nie mogę sobie z nią poradzić - przez zdunio5 - 07.11.2007, 23:29
RE: Martwica płetw- nie mogę sobie z nią poradzić - przez Kesi - 08.11.2007, 11:44
RE: Martwica płetw- nie mogę sobie z nią poradzić - przez zdunio5 - 08.11.2007, 21:59
RE: Martwica płetw- nie mogę sobie z nią poradzić - przez Kesi - 09.11.2007, 00:16

Skocz do: