• 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

375l - absolutny brak pomysłu

Myślcie realnie, na większość ryb które proponujecie to akwa 1000L jest za małe.

prof.Animal napisał(a):Trochę spalony pomysłTongue(bez obrazyTongueBig Grin)

no wiem trochę pospieszyłem się, a co do Jokeru to wiem że są słodkowodne iglicznie, ale nazwy nieznam.

Keaf napisał(a):Myślcie realnie, na większość ryb które proponujecie to akwa 1000L jest za małe.

to się wysil i pomóż dzisiaj leniwemu Jokeru

Pozdrawiam
Rafał

Ja go mam na co dzień i wiem jak mu ciężko w TYCH sprawach dogodzić.

hehe a mówią że lenistwo nie popłacaTongue a tu Jokeru nic nie robi i na gotowe przychodziTongue ale nie dziwię się mu jakbym miał tyle akwariów też bym nie wiedziałTongue

Piszę poprawnie po polsku.
Pisząc poprawnie wyrażasz szacunek dla użytkowników czytających Twoje posty.
Pozdrawiam!
Krystian

BlackHawk88 napisał(a):to się wysil i pomóż dzisiaj leniwemu Jokeru
Obawiam się, że to próżny trud.
Ze wszystkim jest na nie... byłoby znacznie łatwiej, gdyby wymienił w pierwszym poście czego nie chce Wink
Kaef napisał(a):Ja go mam na co dzień i wiem jak mu ciężko w TYCH sprawach dogodzić.
Ojej Big Grin W jakich ?

Proszę nie dyskutowac o moich potrzebach jak mnie nie ma Tongue

Patrzę realnie. Na płaszczkę nie mam akwarium. Musiało by mie sporą powierzchnię dna..

Zimnowodne nie podobają mi się..

Karpie, welonki już mam u kogo oglądac..

Welonki.. Ehh.. Mam zakaz... hehehe...

Kejdi nie ładnie. Może ktoś będzie miec jakiś ciekawy pomysł..

I wcale nie mam 9 zbiorników w domu Wink

Masz pytania - 600-717-223

gg: 6643531

http://aquaparadise.fora.pl/ - Zapraszamy :)
www.jokeru.cba.pl

Piszę poprawnie po polsku

tak wyczytałem na Twojej stronieTongue ja już nie mam pomysłu na akwarium dla CiebieTongue A może jednak terrarystka co? obejrzyj sobie na youtubie filmiki o gekonach są superTongue byś miał ładną hodowlę w tak wielkim zbiornikuTongue

Pozdrawiam!
Krystian

prof.Animal napisał(a):tak wyczytałem na Twojej stronieTongue ja już nie mam pomysłu na akwarium dla CiebieTongue A może jednak terrarystka co? obejrzyj sobie na youtubie filmiki o gekonach są superTongue byś miał ładną hodowlę w tak wielkim zbiornikuTongue
Jeżeli bym znowu zaczynał z terrarystyką to bym się bawił w legwana. Gekony są dla mnie zbyt skromne...
Zresztą terrarium zawsze się gdzieś postawi Big Grin

www.jokeru.cba.pl

hehe znowu legwan dla mnie za wygórowanyTongue a może akwa z brzankami sumatrzańskimi? super wyglądają w dużej ilości zieleniTongue

Pozdrawiam!
Krystian

prof.Animal napisał(a):hehe znowu legwan dla mnie za wygórowanyTongue a może akwa z brzankami sumatrzańskimi? super wyglądają w dużej ilości zieleniTongue
Myślałem nad sumatrami. Aczkolwiek bez zieleni. Same korzenie, ciemne wody i sumatry albino.
Z tą jeszcze różnicą, że w akwarium 200l, a nie 375l Smile

www.jokeru.cba.pl

Skocz do: