3
Nie musisz mnie prosic o nic , bo nie do tego zmierzam , poprostu mam dosyc wszystkich forum akwarystycznych , mialem w zyciu tez wlasne i prawde powiedziawszy staram sie omijac wszystkie fora wielkim lukiem , uwazam to za strate czasu , niepotrzebne konflikty z uzytkownikami , ktorzy zazwyczaj maja bardzo malo do powiedzenia w temacie a najglosniej krzycza ..itd po co mi to potrzebne ? akwarium zrobilem dla siebie , dziekuej pozdrawiam , zdjecia w sumei moge wam wstawic kiedys do tej galeri czy tam tuaj gdzie poznikaly w zasadzie czemu mielibyscie nie popatrzec (?) Udzielac sie na forum nie mam czasu , ani juz checi , zreszta na forach siedza sami genjusze wszystko wiedzacy lepiej . Dlatego wole poswiecic czas mojemu akwarium .
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.11.2008, 21:29 {2} przez
cyrtocara.)
4
cyrtocara napisał(a):i to by bylo na tyle ...tak sobie tlumacz : ] ideologie dupka , wsadz sobie w papcie "dupku" , ktorym napewno nie jestes ...poza tym nudzisz maly .
to byl ostatni post . EOT
Ps; Nie lubie ludzi o 2 twarzach , jak zmienisz avatar , to moze pogadamy .
Krzysiu intrygujesz mnie, z miłą chęcią zająłbym się Twoim przypadkiem osobiście. Dawno nie spotkałem nikogo tak zastraszonego i zakompleksionego. Co do dwóch twarzy to uwierz mi jedna z nich w prawdziwej rzeczywistości mogłaby Cię uratować, druga zaś i tu przyznam Ci rację może powodować niesmak, sam czasami się jej boje, co dopiero mówić o malutkich przestraszonych chłopcach, bezpiecznie czujących się w czterech ścianach przed szklanym monitorem.Masz rację że uciekasz, nie ta liga kolego

3
bumboo , spusc swoje prowokacje w kibel , tylko tam sie nadaja , nie widzialem jeszcze twojego akwarium ....tym sie wlasnie roznimy , ze odchodze bo nie znosze takich ludzi i ich prowokacji (dawno cie wyczulem )
Znasz takie powiedzenie "trole nie beda wiecej karmione " ?
pozdr...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.11.2008, 21:36 {2} przez
cyrtocara.)
4
cyrtocara napisał(a):bumboo , spusc swoje prowokacje w kibel , tylko tam sie nadaja , nie widzialem jeszcze twojego akwarium ....tym sie wlasnie roznimy , ze odchodze bo nie znosze takich ludzi i ich prowokacji (dawno cie wyczulem )
Znasz takie powiedzenie "trole nie beda wiecej karmione " ?
pozdr...
Kto kogo prowokuje ,pamiętasz co pisałeś
cyrtocara napisał(a):to byl ostatni post . EOT
I pierwsza najważniejsza fraza jaka napisałeś
cyrtocara napisał(a):Obejrzalem sobie dokladnie to forum , galerie ...itd .. przemyslalem i zabieram swoje fotki i wiedze do "grobu " postaram sie omijac tego typu fora wielkim lukiem jak to nazwales (thx za rade ) ..poza tym bijcie sobie wlasnie piane tutaj sami na tym waszym nudnym forum .
Więc pytam się po co tu jesteś ? i cały czas szukasz ....nie wiadomo czego, może fora Ci się pomyliły
33
Zamakam temat.
cyrtocara proponuję abyś poczytał skąd się biorą glony i jakie mamy rodzaje glonów zanim zaczniesz wszystkim udowadniać jakieś swoje nowe teorie akwarystyczne.
->
http://www.glony.republika.pl/
Zastosowanie piasku morskiego czy kawałków rafy było jedynie stratą pieniędzy i nie jest to już biotop Malawi.
Po prostu go zepsułeś swoją nadgorliwością.
Same ryby to nie biotop.
bumboo dalszą dyskusję możesz prowadzić z kolegą na PW.
Każdy temat w tytule powinien zawierać ogólny opis problemu.
Pisz poprawnie !
Od czasu stworzenia Internetu ruch obrotowy Ziemi jest przede wszystkim napędzany przez zbiorowe obracanie się nauczycieli języka polskiego w grobach.
3
Moze takie male sprostowanie , bo podales mi linka za ktorego nie dziekuje i oddaje spowrotem , poniewaz nie jest mi potrzebny , nie mam problemow z glonami i nie interesuja mnie glony wogole , tylko to czym sie zywia w akwarium , gdy sie odetnei im pozywke to prawie nie rosna wogole , takze thx nie skorzystam oddaje .
http://www.glony.republika.pl/
"Zastosowanie piasku morskiego czy kawałków rafy było jedynie stratą pieniędzy i nie jest to już biotop Malawi"
I tutaj sie grubo mylisz , bo mnie interesuje tez chemia wody , zarowno jak i biologia a nie grubosc piasku . W jeziorze tez nikt nie sypie sody :0
"Same ryby to nie biotop"
Zgadza sie , dlatego nie mam w zbiorniku tylko samych ryb .
pozdrawiam i poczytaj o pozywce dla glonow , bo glonach wie kazdy , ale nie kazdy wie jak sie ich pozbyc .
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.11.2008, 00:13 {2} przez
cyrtocara.)