19.04.2008, 20:44
ja kupuje w auchan 5l po 2,60zł. 1l 0.99gr lejesz do akw, 1:1 z kranówką i ok.ph spadnie powoli zbijaj.
wally91 napisał(a):Ja bym najzwyczajniej w świecie poszedł do zoologicznego i poprosił coś na obniżenie PH i po problemie
maniuch napisał(a):ja kupuje w auchan 5l po 2,60zł. 1l 0.99gr lejesz do akw, 1:1 z kranówką i ok.ph spadnie powoli zbijaj.
rabcik napisał(a):wally91 napisał(a):Ja bym najzwyczajniej w świecie poszedł do zoologicznego i poprosił coś na obniżenie PH i po problemie
im mniej chemii tym lepiej
maniuch napisał(a):rabcik napisał(a):wally91 napisał(a):Ja bym najzwyczajniej w świecie poszedł do zoologicznego i poprosił coś na obniżenie PH i po problemie
jasne chemii tak jak najmniej.mierzyłem parametry tej wody i wszystkie ma na 0.
rabcik napisał(a):maniuch napisał(a):rabcik napisał(a):wally91 napisał(a):Ja bym najzwyczajniej w świecie poszedł do zoologicznego i poprosił coś na obniżenie PH i po problemie
jasne chemii tak jak najmniej.mierzyłem parametry tej wody i wszystkie ma na 0.
tym lepiej będę wlewał i rozcieńczał po troszku z kranówą
maniuch napisał(a):rabcik napisał(a):maniuch napisał(a):[quote=rabcik]
[quote=wally91]
Ja bym najzwyczajniej w świecie poszedł do zoologicznego i poprosił coś na obniżenie PH i po problemie
rób sobie takie podmiany raz w tygodniu ,ja tak robie i jest ok.tylko jak będziesz podmieniał to nie zapomnij dać mikro i makro elem.pozdr
rabcik napisał(a):maniuch napisał(a):rabcik napisał(a):maniuch napisał(a):[quote=rabcik]
[quote=wally91]
Ja bym najzwyczajniej w świecie poszedł do zoologicznego i poprosił coś na obniżenie PH i po problemie
rób sobie takie podmiany raz w tygodniu ,ja tak robie i jest ok.tylko jak będziesz podmieniał to nie zapomnij dać mikro i makro elem.pozdr
ja daje tylko mikro makro nie daje

rabcik napisał(a):o ile pamiętam dobrze to makro elementy azot fosfor i potas
to chyba ryby produkują ??
Nie wiem może się mylę