• 2 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[160l - Ogólne] Yacek

Teraz to jest luz ale w czasach przed pokrywą to różnie wyglądało :p

Zresztą, niczego nie można być pewnym:
Wczoraj o 3 w nocy z innego akwarium wyskoczył mój kolcobrzuch dwuplamy. Nie mam bladego pojęcia jak tej cegle udało się rozpędzić na tyle, by wyskoczyć. Jak wziąłem go na ręce to biedak tak się nawciągał powietrza, że wyglądał jak piłeczka pingpongowa; a po wrzuceniu do wody unosił się na powierzchni póki powietrza nie wypluł Smile

Kiedys w zamierzchłych czasach jak miałem akwarium bez pokrywy i wyskoczyła mi brzanka różowa to szukałem jej w całym pokoju i nic. Skubana przed uduszeniem się zdążyła jeszcze odwiedzić drugi pokójBig Grin
Znalazłem ją dopiero po 3 miesiącach przy okazji malowania ścianWink

Zbiornik w tej aranżacji zakończył żywot Sad
Jak wszystko ładnie się pozbiera to zamieszczę nowe fotki, nie omieszkam zaznaczyć, że doszedł nowy nabytek - lal cheng Big Grin

Uchyl rąbka tajemnicy i napisz czy to jest ziemianka?

Ziemianka? Nie, to wężogłów blechera blue, zwany lal cheng Smile

(04.06.2011, 11:48)Yacek napisał(a):  Ziemianka? Nie, to wężogłów blechera blue, zwany lal cheng Smile
Hahahahaha Wink Ziemianka czyli L-T. Pisałeś coś na ten temat Smile A wężogłowa wygooglowałem i widziałem jak wygląda. Następny oryginał w Twojej kolekcji unikatów Smile

Aaa, LT Smile
Nie, to nie mój cup of tea ;p
Znaczy z LT to moje akwa ma tyle wspólnego, że nie czekam z cyklem azotowym, cóż jednak na to poradzę, czasu brak Sad

Pochwalisz się swoim cup of tea? Wink

No pochwalę, choć nie ma czym. Do niedawna przechodziłem akwarystyczny kryzys wiary i się nie przykładałem do baniaka. Dziś postaram się zrobić jako-takie zdjęcia i je wrzucić.

Skocz do: