18.04.2011, 10:26
18.04.2011, 17:28
kubełek robi za biologa,świetlówki rozmieściłem jedna z tyłu i jedna z przodu,czekam na pistię
20.04.2011, 19:44
kolejne 3 fotki z rozwoju baniaka

Uploaded with ImageShack.us

20.04.2011, 20:50
Świetne! Jak rośliny pływające przykryją powierzchnię będzie super. Jedyne czego można się przyczepić to ten dziwnie umieszczony, jasny korzeń po prawej - zakładam jednak, że zdjęcie może źle oddawać jego faktyczne ulokowanie i wygląd
Powodzenia z tym BW - piękny to biotop

Powodzenia z tym BW - piękny to biotop
Who fights to long against the dragons becomes a dragon himself...
22.04.2011, 13:36
Podmień wodę bo dużo azotanów masz ...
22.04.2011, 15:25
(22.04.2011, 13:36)Kroczek33 napisał(a): Podmień wodę bo dużo azotanów masz ...
Te azotany to po kolorze czy po stopniu przejrzystości oceniasz?
Who fights to long against the dragons becomes a dragon himself...
23.04.2011, 15:09
mam pytanie,gdyż nigdy nie trzymałem tych ryb czy mógłbym wpuścić do baniaczka dwóch trzciniaków,chodzi mi oto czy mi nie zeżrą połowy obsady
wikipedia wikipedią wolę się zapytać ludzi któży obcowali z tymi rybami,Zdrowych i wesołych świąt życzę
wikipedia wikipedią wolę się zapytać ludzi któży obcowali z tymi rybami,Zdrowych i wesołych świąt życzę
23.04.2011, 22:06
Co do Trzciniaków to bardzo atrakcyjne i energiczne ryby, ale:
Jak są mniejsze nie wykazują jakiejś agresji wobec innych pobratymców w baniaku, jednak z czasem, gdy już urosną im otwory gębowe do odpowiedniej wielkości jedna noc i neonek będzie brak... Zeżrą wszystko co mniejsze... i co zdołają połknąć. Także uważałbym na niektóre z Twoich podopiecznych, jeśli zdecydujesz się na trzciniaki.
A co do akwa - trzeba przyznać że bardzo naturalnie wygląda
Jak są mniejsze nie wykazują jakiejś agresji wobec innych pobratymców w baniaku, jednak z czasem, gdy już urosną im otwory gębowe do odpowiedniej wielkości jedna noc i neonek będzie brak... Zeżrą wszystko co mniejsze... i co zdołają połknąć. Także uważałbym na niektóre z Twoich podopiecznych, jeśli zdecydujesz się na trzciniaki.
A co do akwa - trzeba przyznać że bardzo naturalnie wygląda
Vincit Omnia Industria
Mój Baniaczek:
http://www.akwaswiat.net/moja-kaluza-140l-t-24535.htm
Rozwijająca się Kreweciarnia:
http://www.akwaswiat.net/-35l-krewetkarium-t-26786.html
24.04.2011, 19:25
26.04.2011, 18:03
« Starszy temat | Nowszy temat »