Na początku - dzięki wszystkim za pochlebne opinie. [Za nieprzychylne - chamsko wyrażone... NIE!

]
Malutki - Oczywiście to galeria i oceniasz co widzisz, ale na swoją obronę powiem, że marny ze mnie fotograf (a i aparat nie z najwyższej półki) i nie potrafię tego zbiornika dobrze oddać na zdjęciu. Mogę Cię jednak zapewnić, że na żywo wygląda to bardziej przejrzyście, a mniej chaotycznie
Apri - Co miało opaść już opadło, reszta jest poprzyczepiana specjalnie u góry by lekko przysłonić światło i zapewnić komfortowe warunki Zwinnikom.
Susel, Mariusz32 i Michał123 - Woda już zabarwiona mocno, nawet pH dość skoczyło... Na szczęście obyło się bez komplikacji.
mcdap - Jeśli chodzi o wielkość liści to w rzeczywistości wygląda to fajnie. Musisz mnie zrozumieć

było by bezsensem wymieniać je tylko po to by akwa lepiej wyglądało na zdjęciu.
Sebancisz - Myślę, że roślinki niewiele by tu pomogły. Równowaga chemiczna jest zachowana dzięki dobrej filtracji, a Ramirezy mają kryjówki wśród korzeni i liści.
Zauważ, że wszystko jest tak dobrane - nawet ryby - żeby nie było zbyt kolorowo tylko raczej w konkretnej koncepcji... Zielenina by mi zaburzyła ten krajobraz
bomboszek - Cóż, jak dla mnie rzeczy w akwa jest w sam raz... Nie mam pojęcia co bym tu miał jeszcze nawrzucać. Z Twoim podejściem to w 120l zmieściłyby się 4 neonki
Ogółem - Wkrótce postaram się wrzucić zdjęcia lepszej jakości z zabarwioną już wodą i ewentualnymi małymi poprawkami. Pozdro!