• 1 Głosów - 4 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

co to jest dafnia?

mysior napisał(a):dzięki za odpowiedzi baranek i bumboo wy to do piero sie znacie na żeczy i widać jak bardzo znacie się na akwarystyceBig Grin u mnie w domu zawsze były akwaria dlatego to moje największe hobby i chce wiedzieć jak najwięcej o akwarystyce teraz mam akwa 126l ale w przyszłości chciałbym mieć 400l z pyszczakami jak ma bumboo może moje akwa kiedys mu dorówna kto to wieBig Grin

Dziękuje Ci kolego za tak miłe słowa, co do Twojego malawi to sadze, że będzie jeszcze piękniejsze, na pewno Ci pomogę po tu jestemSmile

Pozdrawiam bumboo
Wink 

dziękuje ze szczerego serca moi najlepsi doradcy na tym forum to BUMBOO I BARANEK I MOI NAJLEPSI PRZYJACIELE DZIĘKUJE WAM MOŻE KIEDYS WAM DORÓWNAM Big Grin

Akwarium 126l - towarzyskie

aquadesign, to co jest piękne.

mysior napisał(a):dziękuje ze szczerego serca moi najlepsi doradcy na tym forum to BUMBOO I BARANEK I MOI NAJLEPSI PRZYJACIELE DZIĘKUJE WAM MOŻE KIEDYS WAM DORÓWNAM Big Grin

Uwierz mi jest ich tu dużo więcej, na pewno nie jednego jeszcze polubisz. Forum jest wyjątkowo udane i nie ma tu ludzi, którzy by chcieli zrobić coś złego Smile

oki alw wy jesteście dla mnie bardzo dobrzy i wyrozumiali bo pytanie o dafnie może mogłoby się wydawać błache a jednak ja niewiedziałem a nie chcałem zaszkodzić moim rybuniom kochanym a wy mi pomogliście a większośc by napisała że bym w google se wpisał a wy mi pomogliście i właśnie poszlem dać teraz rybkom tej dafni

ps . spadliście mi jak aniołki z nieba

Dokładnie jak bumboo mówiSmile A moja obsada to szkoda gadać Wink Kupuje teraz ok.100l
W moim 30l pływają:
2 żałobniczki
9 molinezji(dzisiaj ide oddać 6)
2 brzanki sumatrzańskie
3 danio (1 różowy, 1 lamparci, 1 pręgowany)
3 gupiki (pięknie ubarwione z własnej hodowli)
4 gupiki(samice)
2 gupiki(samce)
2 kirysy(spichrzowe)
To teraz obsada mojego 2 akwa 8,5l:
11 gupików(hodowla własna, mają 3 tygodnie i prawie całe ogonki są zabarwione Big Grin)
Kirys alpinos Smile Samiczka

A jak bym miał 98l włożył bym tam rybki z 30l i dołożył bym pare:
Brzanek, ramirez, gupików, neonów itp...

Pozdrawiem

Nie lubię kul, do kuli włóż sobie suszone
płatki róż albo cukierki! Staż 8 lat :)
Służę pomocą!:P
Piszę poprawnie po polsku.

Linki z niepotrzebnymi tematami lub powtarzającymi się, wysyłajcie na PW do moderatorów!! Ułatwicie moderatorom pracę a przy tym pomożecie utrzymać porządek na forum!

ok niejest asz tak tragiczna na 100l będzie dobra Big Grin

no raczejWink Chociaż niewiem chyba pozbęde się brzanek, bo podobno nie mogą być z ramierzami.

Linki z niepotrzebnymi tematami lub powtarzającymi się, wysyłajcie na PW do moderatorów!! Ułatwicie moderatorom pracę a przy tym pomożecie utrzymać porządek na forum!

o ciekawe czemu niesłyszalem o tym może będą sie biły lub brzanki będą je podgryzały?

No chyba będom się gryzły Wink
Ładnie fajny ten kirys, widziałeś kiedyś takiego??
http://www.akwarium.net.pl/Foto/arti/cor..._julii.jpg

ale piękny zkąd masz jego fote?Cool

Skocz do: