Witam!
Mój tata zakupił wczoraj 3 rybki, chyba jeszcze trochę młode, bo nie mają pełnych barw. Oczywiście zapomniał, jak się nazywają, a chciałabym sobie o nich poczytać. Jeżeli ktoś wie, jak nazywają się te rybki, proszę o pomoc.
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Tematy zostały połączone, korzystaj proszę z opcji SZUKAJ.
Zanim zadasz pytanie - czytaj
Kejdi
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.11.2009, 15:47 {2} przez Kejdi.)
a kto mi powie co to za rybka dodam zdjecie choc nie najlepsze bo jest bardzo ruchliwa dluga na jakies 6 cm bardzo wijaca podobna do kozy na pyszczku ma 6 miesistych dosc dlugich czolkow
bajabongo76 napisał(a):a kto mi powie co to za rybka dodam zdjecie choc nie najlepsze bo jest bardzo ruchliwa dluga na jakies 6 cm bardzo wijaca podobna do kozy na pyszczku ma 6 miesistych dosc dlugich czolkow
ja widzielm taka rybke o nazwie zigzag eal nie wiedzielm prawidlowej nazwy ale sie jutro dowiem od sprzedawcy
pytalam juz wczesniej co to za stworek ale jakos nie uzyskalam pomocy jedyne co sie dowiedzialam to to ze to moze jakis piskorek,ale ze zmieniam conieco w moim akwa musze wiedziec dokladnie bo chce wiedziec co mu potrzeba i czy wogole moge go miec.mam 100l akwa,2 gurami,2 ramirezy,glonojad syjamski i to cos,reszte za rada doswiadczonych oddalam
PietroPLsz napisał(a):kurde...widziałem dziś takieog stwora w sklepie...przynajmniej był podobny;p i nie pamiętam jak sie zwał! ;p ale kosztował ....72 zł xD
extra to cene w polsce juz znam teraz chetnie uslysze nazwe hihih