• 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

bojownik + 5 kiryskow w 112L co jeszcze?

Bojownik bez samic będzie się czuł dobrze, a jak koniecznie chcesz mieć samca+ samice to kup
minimum 3 samice, najlepiej 4 i samca, ale pierwsze samice a potem samca, albo samca i samiczki naraz, nie dokupuj mu samic jak już będzie bo wtedy może je nawet zabićSad
Wiem bo sam miałem bojka samca potem kupiłem mu 3 samice i jedną zabił, a pozostałe 2 dałem kuzynce do 45l z 2 kiryskamiSmile

W ogóle ja bojka odradzam. Mialem w 112litrach różne kombinacje i albo bojek lądował bez płetw albo inne ryby bez 'głów'.

kolcubuch napisał(a):W ogóle ja bojka odradzam. Mialem w 112litrach różne kombinacje i albo bojek lądował bez płetw albo inne ryby bez 'głów'.

masz racje, juz kiedys mialem bojka i tez tak bylo, dlatego rezygnuje z niego, dzieki

kulą mówimy NIE!!!

w moim akwarium bojek jest jego ozdoba- nie wyobrazam sobie akwa bez niego. Kazdy, kto przychodzi zachwyca sie najpierw nim a potem patrzy na reszte ryb. Moj bojek da sie poglaskac, je z reki i nigdy nie mialam problemu z jego osobowoscia. Czasem stroszy sie do gupikow i tyle.

Viktim absolutnie sie z Toba zgadzam, ale nie chce tez ogladac swojej rybki z postrzepionymi pletwami, mam zamiar trzymac pielegniczki (ramireze , kakadu) w akwarium i nie jestem pewien czy one nie beda go podszczypywac...

kulą mówimy NIE!!!

Ramirezy i kakadu nie zbyt mogą być z bojownikiem w 112l

wolverine napisał(a):Viktim absolutnie sie z Toba zgadzam, ale nie chce tez ogladac swojej rybki z postrzepionymi pletwami, mam zamiar trzymac pielegniczki (ramireze , kakadu) w akwarium i nie jestem pewien czy one nie beda go podszczypywac...

w takim przypadku zapomnij o bojku... niestety

viktim napisał(a):
wolverine napisał(a):Viktim absolutnie sie z Toba zgadzam, ale nie chce tez ogladac swojej rybki z postrzepionymi pletwami, mam zamiar trzymac pielegniczki (ramireze , kakadu) w akwarium i nie jestem pewien czy one nie beda go podszczypywac...

w takim przypadku zapomnij o bojku... niestety

no to zapominam.. dzieki za odp

kulą mówimy NIE!!!

Skocz do: