• 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

>>>>> Rozmnożyłem platke<<<<<

No życze Ci lepszej obsady ..

" zgasłaś laleczko, a jeszcze nie czas .. "

Powracam. Ze zdwojoną motywacją, i wiedzą - jak sądzę.

agnieszkaa napisał(a):i w 45l trzymasz 3 skalary?!
[/quote]
Queen napisał(a):No życze Ci lepszej obsady ..

prosze zwrocic uwage ze osoba ktora wstawila zdjecie (czyli ja Smile )
to zupelnie inna osoba ktora napisala o akwa 45l

240L profilowane ogólne
3x30W, Fluval 205, Aqual 300W, bimbrownia
2 Skalar
1+3 Bojownik
5 Żałobniczka
3 Zbrojnik niebieski
6 Kirysek
4 Kosiarka
10 Rasbora espei

Ja mam małę pytanko co do rozmnażania platek, a mianowicie jak użądzic akwa 25l (40x25x25cm)
dla pary, by młode przeżyły przed złapaniem ich. (są mi potrzebne jako żywy pokarm dla moich ryb, gdyż innego żywego pokarmu w moim mjeście ani w jego pobliżu nie znajde)

Forget about your boyfriend and meet me at the hotel room

Proponuję ci gdzieś podjechać i kupić ochotkę którą można bardzo łatwo mrozić, wyjściem jest również mrożone serce wołowe (ogólnie każde mięso).
Jezeli chodzi o małe rybki to wydajniejsze są gupiki.

Dziękuje za rady

Forget about your boyfriend and meet me at the hotel room

Co do tych 2 skalarów i 4 danio:
Sama wybierałaś tą obsadę?
Z tymi mrożonkami zgodzę się moje rybki lubią to jeść mam serce indycze i wołowinkę opraz na barwy. XD

samce mają wyraźne gonopodia pod brzuchem.
Question 

Tydzień temu kupiłem w sklepie zoologicznym platke,zauważyłem że jest gruba i za trzy dni wsadziłem ja do kotnika.Często wyskakiwała.Wczoraj patrze a ona chuda a koło niej 4 małe platki.kiedy już skończyła się kocić to wypuściłem ją a małe do innego kojca.Ciągle siedzą na dnie aż do teraz.Nie wiem co mam robić.Czy to jakaś choroba?Szybko odpiszcie.[/font][/size]

młode to się boją -myślisz że od razu będą pływać jak stare ryby?Smile zapodaj fotki - pochwal się...

po co dawać żyworódki do kotnika? przecież one same się mnożą jak głupie. jak nie będziesz ich nawet do tych kotników wkładał to będziesz miał ich od groma w akwarium aż nie będzie co z nimi robić

Skocz do: