6
gratuluje sukcesu. a kolegę z Londynu proszę grzecznie o nie zadawanie pytań na które większość nie zna odpowiedzi bo to wygląda jak atak. myślę że wszyscy skorzystamy jak zamiast pytań będziesz pisał co i jak, choćby w skrócie. akwarium ładne, na pewno pracochłonne i bardzo kosztowne. podziwiam.
Pozdrawiam, Ania
--------------------
Aquael Schrimpset
Rośliny to: Echinodorus bleheri, Micranthemum oraz Hygrophila Polysperma.
Obsada (tymczasowa): Bojownik, neony simulans, harem gupików.
6
(13.02.2012, 01:35)mloda napisał(a): gratuluje sukcesu. a kolegę z Londynu proszę grzecznie o nie zadawanie pytań na które większość nie zna odpowiedzi bo to wygląda jak atak. myślę że wszyscy skorzystamy jak zamiast pytań będziesz pisał co i jak, choćby w skrócie. akwarium ładne, na pewno pracochłonne i bardzo kosztowne. podziwiam. 
dziękuję za miłe słowa....
... odnośnie czy pracochłonne to chyba przy małych akwariach jest więcej pracy, by utrzymać porządek i odpowiednie parametry..., kosztowne... no tanio nie jest...
28
no no no :] fajny baniak, rybki jakie ładne, podoba mi się, co do rogatka to w szoku jestem, że nie chce rosnąć, może mu za ciepło w Twojej wodzie?
6
(13.02.2012, 18:47)asz32 napisał(a): no no no :] fajny baniak, rybki jakie ładne, podoba mi się, co do rogatka to w szoku jestem, że nie chce rosnąć, może mu za ciepło w Twojej wodzie?
dziękuję...
temperatura wody - 29 stopni... nie wiem czy to zbyt ciepło... fakt jest taki ze roślina nie chce się trzymać... jak mrozy odpuszczą to zamówię na allegro by spróbować po raz kolejny...

... podłoże będę wymieniał - całość na piasek kwarcowy... może wtedy..
28
w piasku gnije od spodu, lepiej go czymś "przycisnąć" trochę, ja jak miałam w piasku to co tydzień ciach w połowie i połowę od dołu aut do kosza więc mógł sobie gnić

Rogatek sztywny najlepiej rośnie gdy temp. wody nie przekracza 25 st więc zawsze będzie Ci marniał, myślę, że może do 27st jeszcze by dał radę, ale wiadomo ze względu na ryby nie możesz mieć niższej temp.
nic nowego? jak rogatek? daj jakieś nowe fotki
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.02.2012, 21:05 {2} przez
asz32.)
17
Akwa jest ok ale zmniejszyl bym ta biala plaze neonki napewno czuja stres przez to bo one lubia ciemne podloze , no i wiecej roslin wyzszych,wprowadz wiecej nieladu

bo to wyglada jak obraz no chyba ze lubisz obrazki ja wole miec w baniaku kawalek wyrwany naturze

ale co kto lubi najwazniejsze ze baniak na kazdym foto wyglada lepiej
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.10.2012, 10:43 {2} przez
bartosz.)
10
Fajne akwa

podoba mi się właśnie ta plażyczka
64
Ostatni post ze stycznia nie odkopujcie tematów ;]
"NADGORLIWOŚĆ JEST GORSZA OD FASZYZMU"
[url=http://en.grepolis.com/invite-4901565-en77?invitation_id=694106&invitation_mac=0db7d640&ref=player_invite_bbcode][/url]
55
Dlaczego nie odkopywać.
Właściciel pewnie subskrybuje temat i wieczorem będziesz miał nowe fotki.
Co tam u placków?