3
wally91 napisał(a):OoO dziękuje bardzo 
na allegro są w walizkach wszystkie parametry do mierzenia i wcale nie drogo bo ok.80zł.wszystkie odczyny
7
Witam!
Na rybarium.pl można kupić Zoolek Aquaset z darmową wysylką.
(link) Co sądzicie o tych testach?
Pozdrawiam
puchatekubus
Witam! na rybarium.pl
http://www.rybarium.pl/sklep/produkty-z-...04188.html dostepne są te testy z darmową wysyłką. Co o nich sądzicie?
pozdrawiam
puchatekubus
33
Cena kusząca. Ciekawe do kiedy jest data ważności tych testów.
W zasadzie to jedyny minus kupowania w sklepach internetowych, że nie można sobie samemu sprawdzić.
Każdy temat w tytule powinien zawierać ogólny opis problemu.
Pisz poprawnie !
Od czasu stworzenia Internetu ruch obrotowy Ziemi jest przede wszystkim napędzany przez zbiorowe obracanie się nauczycieli języka polskiego w grobach.
19
Mam testy z tropicala 5 w 1 i ciągle mi wychodziło z duże PH na poziomie 8.2 Mam chemika w rodzinie i dostałem fachowe paski, których używają i wyszło 7. Teraz dla potwierdzenia czekam na elektroniczny PHmetr dla dokładnych odczytów. Ostatni raz kupiłem testy w paskach - 8.2 a 7 to jednak duża rozbieżność.
6x Otosek
6x Kirysek (1x lamparci, 5x panda)
1+1 Bojownik
33
Kup sobie zwykłe testy kropelkowe. pH metr też może być źle skalibrowany. Testy papierkowe nie są dokładne.
Każdy temat w tytule powinien zawierać ogólny opis problemu.
Pisz poprawnie !
Od czasu stworzenia Internetu ruch obrotowy Ziemi jest przede wszystkim napędzany przez zbiorowe obracanie się nauczycieli języka polskiego w grobach.