28
Mam pytanie dotyczące rozmnażania ślimaków rogatych chciałbym dowiedzieć się w jaki sposub sposób się rozmnażają. Gdybyście mogli proszę o linki Z góry dziękuje
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.07.2011, 15:25 {2} przez
Kesi.)
3
Uważaj na ślimaki bo jak ci się rozmnozom rozmnożą to ich nie wytempisz wytępisz.
-------------------
Pisz poprawnie !
ZAPRASZAM DO OBEJRZENIA MOJEJ GALERI
http://www.akwaswiat.net/moje-ryby-plywa...28324.html
MOŻNA ZOBACZYC TAM PIĘKNEGO KIRYŚNIKA I BOCJIE WSPANIAŁĄ
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.07.2011, 15:26 {2} przez
Kesi.)
8
Ślimaki rogate? Zapewne masz na myśli clithon diadema lub clithon corona.
Bardzo niewiele osób może pochwalić się rozmnożeniem tych ślimaków nawet w wodzie brachicznej. Zaś w akwarium słodkowodnym nie ma to szans.
3
a no to można miałem jedne z tych kture przedstawiles które przestawiłeś, ale mi się tak to rozmnożyło ze nie mołem tegw wytempis mogłem tego wytępić.
------------------
Pisz poprawnie!
ZAPRASZAM DO OBEJRZENIA MOJEJ GALERI
http://www.akwaswiat.net/moje-ryby-plywa...28324.html
MOŻNA ZOBACZYC TAM PIĘKNEGO KIRYŚNIKA I BOCJIE WSPANIAŁĄ
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.07.2011, 15:29 {2} przez
Kesi.)
3
Naucz się podstaw Polskiego, albo pisz po angielsku to może nikt nie pomyśli że jesteś Polakiem. Aż w oczy szczypie!
Ogólnie jeżeli uda ci się rozmnożyć te ślimaki możesz uważać się za wielkiego farciarza bo graniczy to raczej z cudem. W niewoli jest to (prawie) niemożliwe. Gdy zaopatrywałem się w te ślimaczki pan w sklepie poinformował mnie, że gdybym je rozmnożył to mam napisać do miesięcznika "Natura" czy "Akwarium" bo jeszcze o tym nie słyszał.
Więc sam widzisz...
ktÓre, moŻna, sposÓb, rozmnożĄ (czy ty nawet do kogoś mówisz rozmnożom?)
33
Temat zamykam.
Jakbyście nie zauważyli autor założył go na początku roku i na pewno już znalazł gdzieś odpowiedź.
Każdy temat w tytule powinien zawierać ogólny opis problemu.
Pisz poprawnie !
Od czasu stworzenia Internetu ruch obrotowy Ziemi jest przede wszystkim napędzany przez zbiorowe obracanie się nauczycieli języka polskiego w grobach.