• 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

jakie rybki i ile 60l

apri cort napisał(a):W niewielkim litrażu pomieszanie wielu gatunków po kilka sztuk nie robi dobrego wrażenia. Poszczególne osobniki gubią się i mieszają i tak naprawdę nie ma na czym oka zawiesić.

jezeli mam byc szczera to juz sama nie wiem czy jezeli chodzi o moje akwa jest wogole warte jakiegokolwiek zainteresowania
zaczynam widziec swoje niedociagniecia jezeli chodzi o wystroj i obsade zastanawiam sie czy bede w stanie doprowadzic do tego ze jakby to powiedziec-moje akwa bedzie spelnialo podstawe chodowli nie stwarzajacSmile

..upic sie szczesciem by nie plakac wiecej,
isc za rozumem nie za sercem...

Dla chcącego nic trudnego :p wystarczą chęciBig Grin(I fundusze)

kasper napisał(a):Dla chcącego nic trudnego :p wystarczą chęciBig Grin(I fundusze)

checi mam i to spore a jezeli chodzi o fundusze to tutaj gdzie jestem pochlonelo to tyle pioeniedzy ze teraz nawet zal byloby sie wycofywacSadSmile
a poza tym jezeli rybki przetrwaja moje niedoswiadczenie i glupote to mysle ze wszystko bedzie ok
pozdrawiam

Jak tam brzanki?Złożyły ikrę?

witam brzanki tak sie schowaly ze nawet ich nie widze jak nie pod konarem to w innym miejscunie wiem nawet co sie dzieje.a poza tym mam pytanko czy w trakcie zmiany wody w aQa ta nowa woda musi jakis czas odstac? czy tylko filtracja po zmianie
nie wiem czy moje pytanie wyszlo z sensem ale mam nadzieje ze tak

Ja mam 5 butli po 5l, po każdej cotygodniowej podmianie napełniam je i czekają tydzień do następnej podmiany

Jeśli chodzi Tobie o wymiane wody w akwarium to ona musi trochę odstać.Około 24 godziny,więcej.Nie wiem czy zrozumiałem pytanie , lae chyba o to chodziło.Pozdrawiam

witam
miala urodzic brzanka a przybylo mi mieczykow nim zdolalam je oddac zdolalam wylowic 11 i przeniesc je do mniejszego akwa lecz bez filtra. zastanawiam sie czy one przezyja czy moze zaryzykowac i przeniesc je do reszty towarzystwa z nadzieja ze nie zostana skonsumowane przez wieksz ryby gdyz zdolaja sie jakos schowac.....
pozdrawiam

brzanka nie rodzi ,tylko składa ikrę.Myśle,że jak masz dużo roślin to się jakoś ukryją.

witam
no tak widze ze slownictwa poprawnego musze sie tez nauczyc takze za wszelkie bledy i niedociagniecia slownikowe przepraszam

Skocz do: