RE: karmienie bojowników -
alekp - 22.03.2009
Ok, dzięki za odpowiedzi. Zrobię tak jak piszecie.
RE: karmienie bojowników -
eZp - 21.06.2009
Witam, czy bojownik jeśli nie dostanie jedzenia przez 2 dni stanie mu się coś?
Kupiłem go wczoraj, dzisiaj chciałem na karmić, ale wydaję mi się że nic nie zjadł, mam zrobiony mix z karm Tropicala = ICHTIO-VIT, BIO-VIT, OVO- VIT, i jeszcze jedna z karm tropicala, ale teraz nie pamietam jaka, czyli najlepszym wyjściem jest kupienie dla Bojownika : Betta?
Jak karmić bojownika ? -
Candy_PrincessxD - 16.07.2009
Sorry , że nie napisałam tego w moim ostatnim temacie , ale dopiero teraz nasunęło mi się na myśl to pytanie . Kupiłam granulki dla mojego bojownika i nie wiem ile razy dziennie go karmić i ile granulek mu dawać . Proszę o pomoc .
Pozdrawiam i dziękuję za pomoc .
Nazwa tematu została poprawiona - Kejdi
RE: Jeszcze jedno pytanko . -
bumboo - 16.07.2009
Candy_PrincessxD napisał(a):Sorry , że nie napisałam tego w moim ostatnim temacie , ale dopiero teraz nasunęło mi się na myśl to pytanie . Kupiłam granulki dla mojego bojownika i nie wiem ile razy dziennie go karmić i ile granulek mu dawać . Proszę o pomoc .
Pozdrawiam i dziękuję za pomoc . 
Faktycznie potrzebujesz pomocy, daj mu tyle aby zjadł to w parę minut nie zostawiając resztek pokarmu.Ile razy dziennie? a ile ty razy jesz?
RE: Jak karmić bojownika ? -
WERWOLF - 19.07.2009
Pamiętaj aby urozmaicić czasem swojemu bojkowi dietę, bojki lubią bardzo "mięsko", np ochotkę.
colorado - 20.07.2009
A szczególnie młode gupiki - nie ma dla nich lepszego pokarmu.
viktim - 20.07.2009
colorado napisał(a):A szczególnie młode gupiki - nie ma dla nich lepszego pokarmu.
oj, a tam zaraz tak okrutnie!!!
pamietaj o namoczeniu pokarmu przed podaniem- granulki w suchej formie moga bojownikowi zaszkodzic. Podawaj mrozony pokarm raz na tydzien- rozmroz przed podaniem albo kupujesz zywy: dafnia, ochotka, artemia itp. Jak masz inne rybki, to tez sobie podjedza. Moj lubi drobno siekane miesko kurczaka, ktore zjada mi z reki ;P
cleo56 - 03.08.2009
Pamiętaj też,że tanie są robaki dla bojowników.Mojemu bardzo smakują.Daję mu jedzenie trzy razy dziennie po dwa robaki za każdym razem.
lotion - 11.08.2009
Ja bojkowi daje granulki 3 razy dziennie po 3 kulki + kilka płatków.
Nie za mało? Aha, czasem daję mu zabitego komara.
Grzenio7 - 11.08.2009
Zabitego komara?I co on to zjada?