Akwarystyka - Forum akwarystyczne AkwaŚwiat
"zywy piasek" - Wersja do druku

+- Akwarystyka - Forum akwarystyczne AkwaŚwiat (http://www.akwaswiat.net)
+-- Forum: Biotopy (http://www.akwaswiat.net/forumdisplay.php?fid=8)
+--- Forum: Malawi (http://www.akwaswiat.net/forumdisplay.php?fid=21)
+--- Temat: "zywy piasek" (/showthread.php?tid=5888)

1 2 3 4 5

RE: "zywy piasek" - bumboo - 08.11.2008

cyrtocara napisał(a):Big Grin
Moze jutro znajde wiecej czasu i cos napisze wiecej o zbiorniku .

pozdr...

Fajnie i będzie jeszcze lepiej WinkBig Grin

Pozdrawiam bumboo

I nie bądz taki skromny, jeżeli masz czym się pochwalić hehehe

RE: "zywy piasek" - maja - 08.11.2008

bumboo czyżbyś się bał, że po te nauki w sprawie malawi przyjdę właśnie do Ciebie?
Ps. I dobrze myślisz, tylko skąd ten strach Tongue

RE: "zywy piasek" - bumboo - 08.11.2008

maja napisał(a):bumboo czyżbyś się bał, że po te nauki w sprawie malawi przyjdę właśnie do Ciebie?
Ps. I dobrze myślisz, tylko skąd ten strach Tongue

majka to nie strach tylko wilczy apetyt TongueSmileWinkBig Grin

RE: "zywy piasek" - cyrtocara - 09.11.2008

Obejrzalem sobie dokladnie to forum , galerie ...itd .. przemyslalem i zabieram swoje fotki i wiedze do "grobu " postaram sie omijac tego typu fora wielkim lukiem jak to nazwales (thx za rade ) ..poza tym bijcie sobie wlasnie piane tutaj sami na tym waszym nudnym forum .

RE: "zywy piasek" - bumboo - 09.11.2008

cyrtocara napisał(a):Obejrzalem sobie dokladnie to forum , galerie ...itd .. przemyslalem i zabieram swoje fotki i wiedze do "grobu " postaram sie omijac tego typu fora wielkim lukiem jak to nazwales (thx za rade ) ..poza tym bijcie sobie wlasnie piane tutaj sami na tym waszym nudnym forum .

Krzysiu gratuluję mądrej decyzji, to jeszcze nie ten czas, pochwała dla Ciebie że próbowałeś nie zawsze się udaje. Powiem Ci że podobnie postąpiłbym jak Ty, jeżeli bym stwierdził że rady nie dam, lepiej odejść samemu niż do reszty polec wśród ludzi, którzy prędzej czy później mogliby Cię skrzywdzić. Pamiętaj omijaj skupiska ludzkie, do puki nie poczujesz się na tyle silny aby stawić czoła życiu wśród tych ludzi.

P.S Masz jednak szczęście, normalnie za taką sesje zapłaciłbyś 200zł ,ja dziś grosza od Ciebie biedny Krzysiu nie wezmę. Powodzenia życzę, wszystko się ułoży WinkSmile

RE: "zywy piasek" - cyrtocara - 11.11.2008

Wpadlem wlasnie na moment , przeczytalem to co napisales i musze Ci przyznac ze mnie naprawde niezle rozsmieszyles , prawie do lezBig Grin ... pamietaj jednak , ze co bys nie napisal i nie wiem jak prowokowal , to wyglad mojego zbiornika , kondycja rybek i cala wiedza z tym zwiazana ...wszystko to obroni sie zawsze samo za siebie :-)

pozdr...

x

x

x

x

x

RE: "zywy piasek" - bumboo - 11.11.2008

cyrtocara napisał(a):Wpadlem wlasnie na moment , przeczytalem to co napisales i musze Ci przyznac ze mnie naprawde niezle rozsmieszyles , prawie do lezBig Grin ... pamietaj jednak , ze co bys nie napisal i nie wiem jak prowokowal , to wyglad mojego zbiornika , kondycja rybek i cala wiedza z tym zwiazana ...wszystko to obroni sie zawsze samo za siebie :-)

pozdr...

Krzysiu, musisz przyznać, że poskutkowałoBig Grin Wiedzy swojej nie musisz mi udowadniać, lecz nie tym się martwię. Powiedz, czemu tak inteligentny i błyskotliwy facet w ciągu jednej wypowiedzi stawia się w tak nie korzystnym świetle. Wiedziałem jak Cię sprowokować i nie po to zrobiłem, aby wątpić w twoje umiejętności i nabytą wiedzę, tylko po to abyś przemyślał sprawę i nie był tylko egoistycznym dupkiem, którym na pewno nie jesteś, a chwilowa słabość każdemu może się zdarzyć. Przemyśl sprawę czy jednak oprócz dużej wiedzy, wyglądu twojego zbiornika, co na pewno samo z siebie Cię obroni nie warto być miłym i pomocnym facetem. Jeżeli to Ci się uda, nie ważne czy tu na tym forum czy innym, będziesz mógł o sobie powiedzieć jestem we wszystkim dobrym, za co się nie wezmę.

P.S Następne 200zł,które na tym forum zaoszczędziłeś, ponieważ wierzę w Ciebie i także tym razem Cię nie skasuję za tą sesje.

Zdjęcia piękne, prawie tak dobre jak moje Smile

Pozdrawiam bumboo

RE: "zywy piasek" - strojter - 11.11.2008

Cytat:Zdjęcia piękne, prawie tak dobre jak moje
Jaki skormny...
Bardzo ładne rybki.

RE: "zywy piasek" - bumboo - 11.11.2008

strojter napisał(a):Jaki skormny...

Jak zwykle, zapomniałeś dopisać wyrozumiały, przyjacielski, nie konfliktowy, pomocny, uroczy i przystojny a do tego boski o reszcie już pamiętasz hehe

RE: "zywy piasek" - wikiii - 11.11.2008

Chłopacy czemu się kłócicie??Big Grin
cyrtocara masz tak piękne akwarium i chyba dla jedego nieporozumienia z użytkownikiem tego forum nie opuścisz go ?? zlituj się i zostanBig Grin wstawiaj akwa do galerii i będzie git Tongue