RE: 126l By Satyr :::Aktualizacja::: -
Oman - 30.04.2011
Ładne akwa, naprawdę mi się podoba.
Mam do Ciebie pytanie o to CO2 z Tetry. Sam używam tego zestawu, jednak nie widzę wypływających z niego drobnych pęcherzyków gazu. Czy u Ciebie jest podobnie? Czy poza wzrostem roślin widzisz wypływający gaz przez membranę dyfuzora? Gazu mi oczywiście ubywa, jednak chciałbym być pewien, że u Ciebie jest podobnie
Pozdrawiam !
greg3or - 30.04.2011
Wszystko idzie tutaj w dobrym kierunku więc można śmiało powiedzieć, że utrzymanie zbiornika to czysta satysfakcja.
Satyr88 - 30.04.2011
Dzięki za miłe komentarze

jestem Usatysfakcjonowany Tym że wygrałem z Glonem

Easy Carbo zdziałało cuda

jeśli chodzi o dyfuzor to jest u mnie podobnie, nie ma żadnych bąbelków, ponoć gaz jest rozpuszczany od razu czy jakoś tak. Oczywiście nie ma jak butla, ale tymczasowo wystarcza
Satyr88 - 12.05.2011
Mała aktualizacja.. Znowu
mcda-p - 12.05.2011
Na gwiazdy wodne to ja zaczynam chorować, bardzo mi się podobają. Rośliny masz fajnie rozplanowane i jest kawałek heńkowego trawnika co dodaje przestrzeni zbiornikowi -nie to co u mnie
Satyr88 - 12.05.2011
Twoje akwa też jest fajnie zarośnięte. Niestety Heniek coś mi marnieje, wygląda jakby mu Brakowało żelaza, ma żółte liście. fajnie że Ci się podoba
Satyr88 - 05.06.2011
Po małym lifcie XD
Satyr88 - 06.07.2011
Aktualizacja po dłuższej mojej nieobecności, trochę się pozmieniało, a w niedługim czasie jeszcze się trochę się zmieni

Może ktoś mi doradzi co zrobić z lewą stroną, myślałem o wywaleniu nurzańca i dać samo microzorium w rogu. zmieniłem filtracje na Fluval 305, a także zakupiłem butle 2kg z Co2. niestety borykam się z atakami nitek, zawsze wyskakują mi na mchu po podmianie spokój dzień a potem znowu są. Czekam na opinie i krytykę

ps. sorki że tak post jeden pod drugim
Szaatanek - 06.07.2011
Ale zarosło od samego początku ...
No ładnie ...
Pozazdrościć . Gratulacje zbiornika !
Kroczek33 - 07.07.2011
Cudowny baniaczek , ja nigdy nie miałem ręki do roślin , pewnie dlatego zostałem Malawistą-Tanganistą