Co myślicie o tym tle ? Orginalnie nie jest takie zółte. A nie moge zrobic mu dobrego zdjęcia - sory.
Wiem, że może troche głupio wyglądac z tymi roslinami, ale chyba i tak bede zmieniał No chyba ze jak "zasadze" kamienie to nie bedzie widac roslin to zostanie
Mnie się nie podoba, zresztą kilka dni temu był prezentowany zbiornik (wielokrotnie większy od twojego) z identyczną fototapetą, przeczytasz tam parę opinii na temat tego tła http://www.akwaswiat.net/tanganika-poczatek-t-8021.html
Potęga słów wielokrotnie powtarzanych jest wielka. Nie zwalnia nas to jednak z myślenia i dociekania prawdy drogą pogłębiania wiedzy i własnych doświadczeń.
Nie takie kamienie.... dla mnie dno... poza tym czy chciałbyś lizać lizaka przez szybę... ja nie... Fototapety i kule....precz...
Zbiornik 126L 80/35/45
1x20W GLO-AQUA i 1x20W GLO-LIFE Filtr wewnętrzny 500l/min 2 wkłady gąbka i ceramika
Osada narazie 15 sztuk yellow i 10 sztuk
saulosi(natura dokona selekcji )
Dwie prawdy życiowe
1.Nie jeździć szybciej niż twój anioł stróż potrafi latać.
2.Oo==vw==oO na zawsze.
piotrex12 wjęc tak.... kolega przedstawił do ankiety .... nawet nie strukturę tylko fototapetę .... i to z kamieniami z jakiejś rzeki.... jezioro Malawi to jezioro szczelinowe... jak mi się zdaje... więc łupki a nie tak zwane otoczaki czy jak tam to się nazywa.. a z lizaniem lizaka... fotka za szczybą .... lizanie lizaka przez tą szybę.. ja wolę jak moje pyszczaki mogą pośmigać pomiędzy szczelinami w moim tle a właściwie w tym co im stworzyłem... na naturalnym kamieniu jak i na strukturalnym tle porosną glony i pysie będą mogły podgryzać te glony.... sama natura... fototapety i kule .... precz... hehehee
Zbiornik 126L 80/35/45
1x20W GLO-AQUA i 1x20W GLO-LIFE Filtr wewnętrzny 500l/min 2 wkłady gąbka i ceramika
Osada narazie 15 sztuk yellow i 10 sztuk
saulosi(natura dokona selekcji )
Dwie prawdy życiowe
1.Nie jeździć szybciej niż twój anioł stróż potrafi latać.
2.Oo==vw==oO na zawsze.
ryby z jezipora malawi lepiej sie czuja z talami kolorow kepiej ciemniejszych .Nie lubia bowiem jasych wystrojow i nie czuja sie w takich akw zbyt komfortowo.