Propozycja nowego działu - przeniesione przez wolfik

Witam, przeglądając google w poszukiwaniu opinii na temat sprzętu znajduję jakieś tam opinie na różnych forach. AkwaŚwiat posiada ogromną liczbę zarejestrowanych akwarystów. Chciałbym zaproponować otwarcie działu o opiniach sprzętów akwarystycznych. Wielu z Was akwarystyką zajmuje się od wielu lat i przez te lata mieliście sprzęty nie jednego producenta. Uważam, że to pomoże nie tylko gościom, użytkownikom forum ale też samej stronie. W google po wpisaniu nazwy sprzętu i dodaniu słowa "opinie" AŚ byłby najczęściej klikaną stroną.

Opinii zapewne będzie tyle co użytkowników a i w niektórych przypadkach wartość owych porad będzie znikoma. Tu masz przykład: http://akwarystyczne.info/showthread.php...6#pid23956 . Najwięcej wypowiada się i zachwala osoba, która sama niewiele o tym filtrze jeszcze wie bo za krótko go posiada. Raczej pozostawiłbym to w takiej postaci jak jest obecnie czyli jak ktoś chce się faktycznie czegoś dowiedzieć to szuka informacji na kilku serwisach i forach. Oczywiście pomysł nie jest zły i będą rzetelne recenzje ale znajdą się i tacy, którzy tylko dlatego żeby nie psuć sobie humoru będą zachwalały dany sprzęt żeby nie pokazać, że wywalili kasę w błoto.

Sugerując się recenzjami kupiłam grzałkę Fluval z tych najnowszych. Wywaliłam pieniądze w błoto bo po tygodniu się termostat zepsuł i woda była zamiast 25 to 20 stopni. W zasadzie pieniądze oddał mi sklep ale.... tak byc nie powinno.
Kupiłam zestaw Juwel i mam wadliwe oświetlenie w klapie. Chyba przejdę na chińszczyznę. Mniej kosztowne jak się zepsujeSad
Łącznie mam 5 akwariów i ciągle coś do poprawy ze sprzętem.

KOSZ

Skocz do: