36
Chciałem poruszyć temat nie wszystkim znany.
Sprawa polega na tym iż wchodząc na forum i dalej kto jest online i jakie tematy przegląda wchodząc w treść tematu danej osoby co przegląda wyświetlają się często całkiem inne tematy nie związane z tematem czytanym przez użytkownika.
O co w tym come on?
Wiem, że nie jest to obowiązkiem ale może jakieś wyjaśnienie z łaski modów????
37
Bez łaski odpowiadam, że problem istnieje od dawna i był już zgłaszany. Czasem przenosi gdzie trzeba, a częściej wyrzuca w zupełnie inne miejsce.
A czy coś zostało zrobione w kierunku jego rozwiązania skoro istnieje od dawna?
36
Pewnie nic skoro nadal tak jest.
To było w zasadzie pytanie retoryczne z mojej strony. Potwierdza się tylko moje zdanie o moderatorach na forum. Jak coś jest z forum nie tak to mają to w d..e a jak ktoś zrobi błąd ortograficzny, albo zdubluje temat to zaraz ich pełno ze swoimi %.
10
(22.11.2012, 18:45)oskar777 napisał(a): To było w zasadzie pytanie retoryczne z mojej strony. Potwierdza się tylko moje zdanie o moderatorach na forum. Jak coś jest z forum nie tak to mają to w d..e a jak ktoś zrobi błąd ortograficzny, albo zdubluje temat to zaraz ich pełno ze swoimi %.
oskar, naprawdę uważasz, że każdy moderator musi być od razu programistą i zajmować się forum od strony technicznej?
Zapraszam do tematu:
http://www.akwaswiat.net/uaktualnienie-f...20483.html
Zawsze możesz napisać do hubusa jeśli coś Ci leży na sercu.
Może wygląda jakby całe życie dłubał w nosie, ale jest szansa, że prędzej czy później rozwiąże jakiś problem.
Pełno Cię ostatnio w każdym temacie. Dziwne... skoro tak Ci źle to po co się szarpać?
37
Problem był zgłaszany. Ten problem miał być załatwiony od strony technicznej. Jeśli nie działa jak należy, sprawa musi być poważniejsza. Wszyscy chcemy żeby panował tu porządek, ale czasem wychodzi inaczej.
Ten problem nie jest akurat na tyle nie do obejścia, że nie da się przez to normalnie funkcjonować. Ale zapomniałem, że najlepiej jest tylko krytykować, zamiast samemu zainteresować się sprawą.
64
Ten problem może i nie jest uciążliwy ale to że nie wyświetlają się ostatnie strony tematów to już tak. Czy z tym zostało coś zrobione ??
"NADGORLIWOŚĆ JEST GORSZA OD FASZYZMU"
[url=http://en.grepolis.com/invite-4901565-en77?invitation_id=694106&invitation_mac=0db7d640&ref=player_invite_bbcode][/url]
58