Dział ogłoszenia i jego klienci - przeniesione przez wolfik

Można by zrobić coś takiego jak opinie o osobach, które sprzedają coś na forum. Osoby które by kupiły mogły by napisać czy polecają użytkownika czy raczej go odradzają.
Co wy na to?

Popieram. Można by założyć podklejony wątek "Opinie o kupujących/sprzedających". Wszystkie opinie w jednym miejscu, łatwo dostępne, a przede wszystkim pomocne.

Może nie tyle dział, co dodatkowa opcja przy użytkowniku. Jak np jest z "dziękuję", "pomógł". Oczywiście funkcja dodawania "plusa" będzie dostępna od konkretnej ilości postów, co by nie robić 20 multikont i sprzedawać samemu sobie dla zarobienia "plusów". Chyba rozumiecie co miałem na myśli Smile

Ale skoro będzie + to musi też być -, a wtedy ktoś na złość może dawać negatywy (np. PEB). Można by zrobić, tak że gdy klikamy + lub - to jeszcze dopisujemy za co i na profilu by było wypisane. Te + i - chyba powinny być tylko na giełdzie bo jak będą wszędzie to ktoś mógłby sobie klikać i zmyślać.

Ja jakoś nie bardzo widzę sens takiego dodatku. Sprzedaż na forum jest niewielka, a jeśli kupuje się od kogoś kto jest dużej na forum to taka osoba nie będzie kantować.

(10.07.2012, 19:15)matisss napisał(a):  Ale skoro będzie + to musi też być -, a wtedy ktoś na złość może dawać negatywy (np. PEB). Można by zrobić, tak że gdy klikamy + lub - to jeszcze dopisujemy za co i na profilu by było wypisane.

Starsi użytkownicy jeszcze to pamiętają, takie coś już było i nazywało się 'Reputacja'Wink

Pozdrawiam
Rafał

Ale zapewne na całym forum, a mnie chodziło tylko to "targ" Big Grin

Według mnie i tak nie ma sensu dzielenia tego tak czy inaczej.

Pozdrawiam
Rafał

Forum to nie allegro. Jak chcesz dawać komuś komentarze to tam idź kupuj.

Każdy temat w tytule powinien zawierać ogólny opis problemu.
Pisz poprawnie !

Od czasu stworzenia Internetu ruch obrotowy Ziemi jest przede wszystkim napędzany przez zbiorowe obracanie się nauczycieli języka polskiego w grobach.

Ale mnie tu sarkazmami obsypujecie Big Grin
To była tylko propozycja Smile

Skocz do: