Sonda: Czy chcesz aby na forum była funkcja automatycznego zmniejszania zdjęć? - Sonda jest zamknięta.
Tak
77.78%
7
77.78%
Nie
22.22%
2
22.22%
*) odpowiedź wybrana przez ciebie Wyniki sondy

Automatyczne zmniejszanie zdjęć - przeniesione przez wolfik

Nie myśleliście może o tym, aby zdjęcie po dodaniu ( jeśli jest za duże i wychodzi po za forum ) zmniejszało się automatycznie co do szerokości forum?

Jeśli administracja chce aby tak było to proszę, link do tego plugina http://mods.mybb.com/view/fit-on-page

Pozdrawiam.

Ps. Dołączam ankietę gdzie jako;
Tak; znaczy że chcecie aby była funkcja automatycznego zmniejszenia zdjęcia
Nie; znaczy ze nie chcecie aby taka funkcja była

Ja nie chcę zmniejszania , wole jak akwarium jest powiększone, wtedy widać więcej i lepiej to wygląda Smile

240l :
Andinoacara rivulatus 1+1
Thorichthys meeki 1+1
Heros efasciatus gold (red) 1+1
37,5l :
4+2 Gupik :)

Saletra zawsze możesz sobie zdjęcie otworzyć w nowej karcie/ oknie. Wink
Takie wielkie zdjęcie w poście "rozwala" pole posta i podczas czytania niżej zamieszczonych postów trzeba używać dolnego paska przewijania a to jest mało wygodne. Smile

Najlepsza strona z filmami i serialami -->kinozajawka.pl

Na 1080 nic nie muszę przewijać i fajnie się ogląda zdjęcia bez konieczności wchodzenia w nie Smile

Wiem, że to trochę egoistyczne myślenie Big Grin

Fakt, wszystko zależy od tego kto ma jaki monitor. Tongue
Można też dać w ustawieniach przeglądarki powiększenie ok. 90% i powinno być dobrze. Wink

Najlepsza strona z filmami i serialami -->kinozajawka.pl

Możecie też skorzystać z opcji ZGŁOŚ i powiadomić moderatorów o nieregulaminowej wielkości fotki.

Każdy temat w tytule powinien zawierać ogólny opis problemu.
Pisz poprawnie !

Od czasu stworzenia Internetu ruch obrotowy Ziemi jest przede wszystkim napędzany przez zbiorowe obracanie się nauczycieli języka polskiego w grobach.

Wydaje mi się że taka opcja jest bardzo przydatna szczególnie dla użytkowników którzy nie bardzo wiedzą jak posługiwać się programami do obróbki zdjęć. Zdjęcie zrobione aparatem 10-12 MP to około 2-4 MB czyli dosyć sporo jak na możliwości niektórych for. A takie automatycznie zmniejszone zdjęcie zawsze można otworzyć w osobnej karcie w przeglądarce i powiększyć za pomocą na przykład wtyczek do przeglądarek typu : Firefox -> Photo Zoom i tak dalej.

Akwarystyka to fajne hobby ;)

Tutaj nie trzeba się posługiwać żadnymi programami do zmniejszania wystarczy wpisać kod, który jest podany w http://www.akwaswiat.net/misc.php?action=help&hid=7 - tam gdzie macie obrazek php po img wpisuje się rozdzielczość obrazka 800x600

Każdy temat w tytule powinien zawierać ogólny opis problemu.
Pisz poprawnie !

Od czasu stworzenia Internetu ruch obrotowy Ziemi jest przede wszystkim napędzany przez zbiorowe obracanie się nauczycieli języka polskiego w grobach.

KOSZ

Skocz do: