Temat zamknięty

kiryski a podłoże

Witam mam pytanie. Chciałbym się dowiedzieć czy kiryski mi zmieszają podłoże, bo mam w planach zrobić bazalt obok piasku kwarcowego

Ostrzeżenie:
dublowanie wątków - 10%
100% = ban

Poczytaj o podstawach akwarystyki, korzystaj z opcji SZUKAJ i przeglądaj tematy podwieszone w poszczególnych działach.
Zamykam - Kejdi

tak, zmieszają, kopią jak szalone-zwłaszcza po karmieniu Smile

tylko niektóre moje szkła
30l Krab
45l
112l ŻÓŁW
Mój YOU TUBE

(28.02.2012, 18:38)asz32 napisał(a):  tak, zmieszają, kopią jak szalone-zwłaszcza po karmieniu Smile

To w takim razie w jaki sposób ma utrzymać podłoże a szczególnie piasek w czystości.

w czystości - to znaczy nie zmieszane, czy ogólnie w czystości?

ogólnie w czystości bo na tym piasku widać wszelkie pozostałości po jedzeniu.

jeżeli zostają pozostałości to znaczy, że za dużo rybkom sypiesz pokarmu w porcji. jeżeli nie ma tego dużo to daj kiryskom czas. wierz mi, że posprzątają ;]

(28.02.2012, 18:57)Rulez napisał(a):  jeżeli zostają pozostałości to znaczy, że za dużo rybkom sypiesz pokarmu w porcji. jeżeli nie ma tego dużo to daj kiryskom czas. wierz mi, że posprzątają ;]

ale to w takim razie kiryski odpadają, trzeba znaleźć jakiś inny sposób. Bo ja nie chce żeby kiryski mi dno mieszały

w tym wypadku krewetki Ci pomogą, możesz kupić RC lub Amano, zjadają pozostałości pokarmu i odchody ryb, ile masz litrów?

tylko niektóre moje szkła
30l Krab
45l
112l ŻÓŁW
Mój YOU TUBE

(28.02.2012, 20:07)asz32 napisał(a):  w tym wypadku krewetki Ci pomogą, możesz kupić RC lub Amano, zjadają pozostałości pokarmu i odchody ryb, ile masz litrów?

To jest link do mojego akwa

http://www.akwaswiat.net/showthread.php?...ht=Badi231
Temat zamknięty

Skocz do: