17
Bardzo brakuje opcji typu "pokaż swoje posty" jest to duże utrudnienie gdy chce się wszystkie swoje posty/tematy zobaczyć, trzeba wchodzić na swój profil itd... Fajnie by było jakby była jak to jest na innych forach
36
panel kontrolny>klikasz w swój nick i masz obie opcje do wyboru - nic prostszego nie widzę totalnie takiej potrzeby
https://www.facebook.com/pages/From-all-...6571785133
Zapraszam na stronkę na FB i zostawienie lajka!:)
pozdrawiam
17
Hmm no niby tak, ale ja sie przezwyczailem do tego że zawsze w prawym górnym rogu były takie opcje "Zobacz swoje posty", ale to nie jest jakiś duży problem tylko tak pisze ze jak ktoś kiedyś coś będzie zmieniał to nie zaszkodzi dodać
3
Ja bym chciał zaproponować by przy każdym poście był obrazek informują cy czy dany post już widziałem czy nie... bo wchodząc z rana na forum ciężko szukać gdzie rozpoczęła się dyskusja z danego dnia...
przykład forum z taką opcją to:
www.mieczprawdy.com.pl/forum
29
Ja trochę odkopię temat ale nie wydaje mi się, żeby była potrzeba w tym przypadku zakładania nowego.
Otóż nagminne na forum stało się nie przestrzeganie regulaminu w dziale chorób. Ludzie zamiast pofatygować się i wpisywać co trzeba wolą tworzyć bezsensowne dochodzenia na temat sprzętu w zbiorniku obsady itp. itd. Dlatego inspirując się innym forum, na którym taki system działa bardzo dobrze, chcę zasugerować by (jeśli to możliwe) w każdym zakładanym temacie w dziale 'Choroby' w pierwszym poście automatycznie pojawiał się schemat, który należy uzupełnić (czyli wszelkie potrzebne parametry) i krótki dopisek typu 'Uzupełnij to by otrzymać pomoc'. Krótko mówiąc, osoba, która naciśnie przycisk 'Nowy temat' w dziale 'Choroby' automatycznie w treści postu będzie miała coś w stylu regulaminu działu chorób, który można by jeszcze lekko dopracować
25
To jest bardzo dobra myśl.
Może i by coś takiego dodać do pielęgnacji roślin tzn.nawozy,oświetlenie itd.
http://sepher.eportal.com.pl/dfa/
Dolnośląskie Forum Akwarystyczne
Polecam :)
56
Fajna myśl, tylko czy jest jakiś plugin do MyBB umożliwiający coś takiego, bo bez plugina to by wymagało sporej wiedzy z dziedziny php... Takie rzeczy ręcznie są trudne do zrobienia i wymagają czasu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.04.2011, 14:27 {2} przez
Bulkas.)
14
56
O

Mi się podoba

Zobaczymy co powie administrator
58
Administrator mówi - dokończmy jeden projekt najpierw, później zajmiemy się resztą