• 4 Głosów - 4 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

KREWETKARIUM - pytania i odpowiedzi

Eleocharis parvula, bacopa, albo zró siatkę na tylnej sciance, i posadz christmas moss na siatce.

200 L Ameryka Poludniowa

28 l Krewetki

"Jesteś odpowiedzialny za to co oswoiłeś"

Eleocharis parvula to nie jest przypadkiem trawnik ? Co do siatki z mchem to słyszałem że tylko problemy z tym, a bacopy na pewno poszukam.

Tu się urodziłem i tu doczekam końca - 71 Wrocław FANATYCZNI

Tak, są dłuższe odmiany też. Jeśli masz takie małe akwarium to pewnie ma z 15 cm wysokości. Ta trawka byłaby ok.

200 L Ameryka Poludniowa

28 l Krewetki

Pisałem na poprzedniej stronie że ma 25 wysokości Smile Właśnie dlatego ta trawka mi się wydaje mała.

Eleocharis vivipara, zapomniałem jak się nazywało. To jest ta wysoka odmiana. W sklepach raczej nie znajdziesz, w sklepach internetowych może być czasem. Źle napisałem, chodziło mi o 25 Smile grube paluchy

Tu masz fajną stronkę jak chcesz poszukać innych. http://www.flowgrow.de/db/aquaticplants?...haracter=h

200 L Ameryka Poludniowa

28 l Krewetki

Dzięki za pomoc. Stronka na pewno się przyda Big Grin

For the people inquiring about prophetic gifts in the bible, nine gifts of the spirit, 7x7 contra todo bath, rituals luxurious scented candle, confidence spell candle, white sage and palo santo spray, wild fig scented candle, spiritual gifts inventory list, derek prince gifts of the spirit, men self care kit, mum self care box, spiritual bath tea, spiritual gifts of the holy spirit, sacred sage smokeless mist, I suggest this recommended self-care kit info for self care travel kit, wild fig candle rituals, road opener spiritual bath, 14 gifts of the holy spirit, gifts of the holy spirit tongues, mens spiritual jewelry, spiritual beads bracelet with tiger's eye, cleansing bath, black candles spiritual, candle release ritual, questions and answers about the gifts of the holy spirit, money spell candle, spiritual gifts meaning, nature love lavender and sage pillow mist, sea salt spiritual, also. See More Top Rated Tactical Gear Blog dba4dd1

Skocz do: