17.12.2008, 15:36
bumboo napisał(a):maciej68 napisał(a):Rada Nadzorcza, to Szanowna Małżonka.
Maciek.
No no będzie w końcu z kim popisać. Ciekawe jak sobie zemną poradzi. Mam nadzieje że nie będziesz czytać jej PW hehe
Witam serdecznie
tu Rada Nadzorcza:-))
Przedwczoraj przeczytałam całą historię powstania naszego Malawi i udzielnych dla mojego mężusia licznych wskazówek i uwag, za co jestem Wam bardzo wdzięczna. Jednakże oznajmiam, iż mój wkład w złożenie naszego baniaczka jest też duży, o czym mój szanowny Małożonek na forum nie wspomniał ani razu:-)
Własciwie na początku , gdy dojrzeliśmy do tego ,aby założyć nasze pierwsze akwarium z welonkami (głównie na życzenie naszego 5- latniegu synka), w niedługim okresie czasu , zachorowaliśmy na znacznie większy litraż. Maciej na dzień dzisiejszy posiadł znacznie większą wiedzę ode mnie na temat "akwarystki", to przyznaje ,że sprawia mi wielką przyjemność czytanie wszelkich inofmracji na ten temat.
Wczoraj z Maciejem zauważylismy pewną rewolucję w akwa. Otóż nasze pyszczaki- przedszkolaki przekopały się między dwoma kamlotami i zrobiły sobie tunel, oraz nasza jedna rośllinka wypłynęła - maluchy też ją podkopały.
Czekamy z utęsknieniem nasz nasze zaówione na allegro oświetlenie do pokrywy, ale cóż mija drugi tydzień ,a przesyłaki nie ma:-(
Pozdrawiam
Rada Nadzorcza
P.S. Zapomniał Maciej napisać , że jestem jej Prezesem:-)