• 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kim jestes z zawodu :)

Witajcie

Ja sie narazie studiuje zaocznie lesnictwo w Tucholi od stycznia zaczynam prace w lesie,

a wy czym sie zajmujecie?

Sprzedam dobraną parę skalarów, mozliwy dojazd do wybranych miast: Wrocław, Ostrów, Wrzesnia, Gniezno,Bydgoszcz, Tuchola.

Oddam Brzanke Rekinią dorosła- 17cm. Tylko do duzego baniaka wzamian mogę przyjąc rosliny:D! wiecej na gg 2737822 i pw

Studiuję zarządzanie promocjami i pracuję w salonie meblowym AGATA w Katowicach Smile

Uczniem Smile .Chodzę do I gim

Pisząc poprawnie wyrażasz szacunek dla użytkowników czytających Twoje posty.

strojter napisał(a):Uczniem Smile .Chodzę do I gim

To młodziutki jesteś a taki rozgarnięty już Smile większość Twoich rówiesników to teraz gra w jakies pierdoły, nawalanki itd.

Student I roku pedagogiki zaocznie a tak to prowadzenie wraz z rodzicami 2 firm - transport i spedycja oraz usługi maszynami budowlanym - zwlaszcza małopolska i śląsk. Czasem bawię się w kierowce na firmie Smile

ja niczym xD Chodze do klasy 6 w szkole podstawowej Wink Wink Wink Pozdrowienia Wink Wink Wink

2 klasa lp kształtowanie srodowiskaSmile

ERROR 404

Dzięki Gismo.No cóż różna jest teraz młodzież.

Pisząc poprawnie wyrażasz szacunek dla użytkowników czytających Twoje posty.

jeżeli nie chodze do roboty to znaczy że jestem beznadziejnym kretynem tłukącym w 24\7 w gry komputerowe?? o co ci chodziło Gismo, bo nie odebrałem tego za dobrze...

tjaaaaaaa......

chodzi o to, że większość gimnazjalistów alebo siedzi na klatkach schodowych z alkoholem i papierosami albo siedzi przed komputerem, który jest jego całym życiem. Po za tym powiedz mi co Cie tak uraziło? Czy powiedziałem coś obraźliwego w Twoim kierunku?

Skocz do: