Zachęcam dziewczyny do dyskusji na nasze babskie tematy 
Ja najczęściej używam kosmetyków Garniera.
Żel i tonik uważam za bardzo dobre, a przetestowałam już sporo kosmetyków.
Za to szampon z tej firmy nie jest rewelacyjny, po tym do włosów mieszanych muszę codziennie myć głowę, po do przetłuszczających się dostaje łupież.
Co do pazurków to ostatnio próbowałam się nauczyć tej trudnej sztuki zdobienia cienkim pędzelkiem ale nie bardzo mi to idzie, ręka mi się omsknie i klapa.
Teraz kupiłam sobie na allegro płytki ze stempelkiem i zobaczymy czy mi to będzie lepiej szło.
Zachęcam do wstawiania fotek waszych pazurków
No i może to co lubimy najbardziej - makijaże
Ja zwykle maluje się bardzo delikatnie, jedynie żeby zamaskować pewne defekty.
Czasem pociągnę rzęsy tuszem Astora, ale bardzo rzadko.
No i powieki najczęściej pokoloruje na zielono lub biało, czasem w róż jak mi pasuje do ubrania.
Jakie pudry polecacie ?

Ja najczęściej używam kosmetyków Garniera.
Żel i tonik uważam za bardzo dobre, a przetestowałam już sporo kosmetyków.
Za to szampon z tej firmy nie jest rewelacyjny, po tym do włosów mieszanych muszę codziennie myć głowę, po do przetłuszczających się dostaje łupież.
Co do pazurków to ostatnio próbowałam się nauczyć tej trudnej sztuki zdobienia cienkim pędzelkiem ale nie bardzo mi to idzie, ręka mi się omsknie i klapa.
Teraz kupiłam sobie na allegro płytki ze stempelkiem i zobaczymy czy mi to będzie lepiej szło.
Zachęcam do wstawiania fotek waszych pazurków

No i może to co lubimy najbardziej - makijaże

Ja zwykle maluje się bardzo delikatnie, jedynie żeby zamaskować pewne defekty.
Czasem pociągnę rzęsy tuszem Astora, ale bardzo rzadko.
No i powieki najczęściej pokoloruje na zielono lub biało, czasem w róż jak mi pasuje do ubrania.
Jakie pudry polecacie ?
Każdy temat w tytule powinien zawierać ogólny opis problemu.
Pisz poprawnie !
Od czasu stworzenia Internetu ruch obrotowy Ziemi jest przede wszystkim napędzany przez zbiorowe obracanie się nauczycieli języka polskiego w grobach.