• 3 Głosów - 3.67 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Luźne Gadki :P
Toungue 

Zabawa polega na tym, że wypowiadasz się jedym zdaniem o osobie która wyżej napisała postSmile

Hmm no to tak taki tam sobie jest wyżej Człowieczek który lubi bardzo ryby i jest fajną Koleżanką i super akwarystką ; ]
Może Być .;p

Och Och ciekawo jak się o mnie Ktoś wypowie ;D

haha xD no to P@weł jest znakomitym akwarystą, jest miły, pomocny, jest wspaniałym kumplem [bo chyba mogę cię tak nazwać] Smile

GG: 6306572 :*

Karoola jest fajna i zna się na akwarystyce, ma ładne akwarium Tongue

Oczywiście Karoolko że tak, Ty to Jesteś wo gule najlepszą koleżanką na całym świecie i nie zastąpioną Akwarystką która swoją wiedzą co dziennie udowadnia jakie to forum było by bez Ciebie puste jesteś wspaniałą i wytrwałą osobą która Ma wielkie ambicje i chce podążać swoją droga Karolka nic w sobie nie zmieniaj aa na pewno nie HI ;p

Więc Karolciu nie będę wypisywał wszystkich Twoich zalet bo na forum by miejsca zabrakło.

Pozdrawiam Twój oddany kolega Smile

P@WEŁ to miły kolega z forum Smile zawsze pomoże gdy ktoś potrzebuje jego wiedzy Tongue

Miła koleżanka z forum

Pisząc poprawnie wyrażasz szacunek dla użytkowników czytających Twoje posty.

hmm strojter Osobnik bardzo mądry i utalentowany swoją wiedzę czerpie z doświadczenia i praktyk.
Zawsze w każdym temacie potrafi coś powiedzieć i to zawsze w sposób odpowiedni i niechaotyczny oraz zanim coś napisze stara się zastanowić.
Ściśle przestrzega regulaminu ale każdego tak że i Jego niekiedy ponoszą emocje.

Streszczenie:
strojter Dobry Akwarysta I kolega który nie kiedy potrafi przemówić komuś do rozsądku.

Więc Po Prostu ja myślę że Jest bardzo super :>

hehe P@WEŁ bardzo fajnie go opisałeś Tongue

CZESZE SIĘ ;D

Skocz do: