• 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

mały problem z roslinkami

witam was mam malutki problem wyjechalem na wakacje na 2 tyg. znajomi opiekowali sie moimi pupilami ale niedali mi znac ze zaraz po moim wyjezdzie przestal dzialac filter karmili tylko ryby jak przyjechalem byl straszny syf juz troche doprowadzilem to do porzadku ale moje roslinki sa takie marne Sad listki sie podkurczyly i takie zrobily sie byle jakie myslicie ze dojda do siebie ???

dojdą pewnie ,ale nie które te co lepiej wyglądają chyba że masz co2 i jakiś dobry nawóz to co innego powinny drgnąć do góry,

jedynie nawoz
respect Smile))Maniuch

Guteq24 napisał(a):jedynie nawoz
respect Smile))Maniuch

co ta za nawóz?do kwiatów doniczkowych czy czegoś podobnego?bo raczej nie do akwa.

Tak się zastanawiam czy awaria filtra powinna bardziej zaszkodzić roślinom czy rybom ? Moim zdaniem to ryby powinien prędzej szlak trafić .Powiedz mi czy w czasie twojej nieobecności w akwa paliło się światło ?

Młode ampularie do oddania !!!

Ale filtr porusza taflą wody prawda ^^ więc napowietrza a roślinka też powietrza potrzebuje a może zapomnieli włączać światło?

._.

Z tego co wiem to rośliny potrzebują w dzień co2 a w nocy tlenu Wink

andrzejkowac napisał(a):Tak się zastanawiam czy awaria filtra powinna bardziej zaszkodzić roślinom czy rybom ? Moim zdaniem to ryby powinien prędzej szlak trafić .Powiedz mi czy w czasie twojej nieobecności w akwa paliło się światło ?

tak swiatllo sie palilo bo mam automatyczny wlacznik pradu a co do ryb to padla mi parka gurami 1 gupiczka oraz 1 barwniak

to masz coś z wodą nie hallo.

Skoro takie ryby Ci padły to cała reszta też wyzdycha.;/

Skocz do: