Temat zamknięty
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Skalar-nowy osobnik

dosyć szybko skalary umnie rosną kiedys miałem to taki wielki urusł ze go musiałem wydać i to wcale długo nie był od płetwy gornej do dolnej mial ze 25cm byl byk z niego ale wtedy prawie sam w akwa był tylko te co ma mam skalary to sa zaglowiec wysoki nie zaglowiec zwykły chyba tak mi sie zdaje

coś takiego http://pl.wikipedia.org/wiki/Żaglowiec_wysoki

Oddam suma rekiniego za darmo.

No pieknie wyglada ten skalarek. To n73 czy sony

To ze mam nick laska nie znaczy ze jestem dziewczyną a no i nie trzymajcie ryb w słoikach

Sony w90

Oto nowy osobnik w moim akw. Z nowego sklepu w łodzi(Kakadu) od laska_77

Lepsze fotki niedługoSmile

Załączone pliki Miniatury

Piekny oczywiście bo go sam wybierałem!!W akwa w sklepie był praktycznie cały czarny a w twoim wyjaśniał!
Może wiecie dlaczego tak sie dzieje?

To ze mam nick laska nie znaczy ze jestem dziewczyną a no i nie trzymajcie ryb w słoikach

JA czytałem że skalary żyją do 15lat możliwe??

"Dziś temperatura wynosi 0*C jutro ma być dwa razy cieplej czyli ile???"

Mateuch01 napisał(a):JA czytałem że skalary żyją do 15lat możliwe??

Skalary prawidłowo pielęgnowane, w odpowiednich dla nich warunkach żyją do 16 lat.Smile

ładny skalar, ilu litrowe masz akwa?

112l Tylko prosze się nie czepiać ze mam za małe akw. dla skalarów. Wiem, że macie swoje teorie ze skalar potrzebuje min. 50cm wysokośći zbiornika Smile

Super skalary,bardzo fajne ryby.A co do warunków to ja nie pisze bo cienki jestem jak emerytura w tej kwesti.

adam364 napisał(a):112l Tylko prosze się nie czepiać ze mam za małe akw. dla skalarów. Wiem, że macie swoje teorie ze skalar potrzebuje min. 50cm wysokośći zbiornika Smile

ile masz tych skalarów w tej 112stce?
Temat zamknięty

Skocz do: