Temat zamknięty
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ampularia

maniuch napisał(a):mam pytanie drogi ten ślimak w zoo?

moj kosztowal jedynie 3zl i to kazdej wielkosci kosztowaly 3zl wiec kupilem od razu takiego wiekszego

nightmare13 napisał(a):
maniuch napisał(a):mam pytanie drogi ten ślimak w zoo?

moj kosztowal jedynie 3zl i to kazdej wielkosci kosztowaly 3zl wiec kupilem od razu takiego wiekszego

ok dzięki za odp.bo tak se myślę czy sobie go nie kupić,ponoć dobry na glony na szybie.

no ten ślimak jest dobry na szyby ja kupilem za 2 zl

Oddam suma rekiniego za darmo.

maniuch napisał(a):ok dzięki za odp.bo tak se myślę czy sobie go nie kupić,ponoć dobry na glony na szybie.

no zanim go kupilem to mialem tylną szybą okropną a teraz jest gites czysciuchna ale moze to tez sprawka glonojada bo kupilem go jednego dnia razem ze slimakiem

nightmare13 napisał(a):
maniuch napisał(a):ok dzięki za odp.bo tak se myślę czy sobie go nie kupić,ponoć dobry na glony na szybie.

no zanim go kupilem to mialem tylną szybą okropną a teraz jest gites czysciuchna ale moze to tez sprawka glonojada bo kupilem go jednego dnia razem ze slimakiem

dzięki.mój brat ma chyba ze 3 sztuki wezmę jednego zobaczymy jak się będzie sprawowałSmile

czy to mozliwe ze z jednej ampularii zrobil mi sie drugi slimaczek?

ostatnio do akwarium nic nowego nie dokładałem

miesiac temu dokupowalem roslinki i nic pozatym

dziś patrze a po szybie chodzi mały ślimak
nie wiem jaki to wieczorem dorzuce zdjecie jesli go znowu znajde

To pewnie zatoczek przyniosłeś go z roślinami

te slimaczki sa cudowne ja mam trzy takieWink najbardziej podoba mi sie jak sa na gorze akwa i puszczaja sie w dol jakby lecialyWink ta ja swoje dokarmiam salata i marchewka a czym Ty go dokarmiasz jeszcze?

NIE MĘCZ RYB W KULI!!!

bercia289 napisał(a):te slimaczki sa cudowne ja mam trzy takieWink najbardziej podoba mi sie jak sa na gorze akwa i puszczaja sie w dol jakby lecialyWink ta ja swoje dokarmiam salata i marchewka a czym Ty go dokarmiasz jeszcze?

jedynie raz na jakis czas daje mu marchewke
Temat zamknięty

Skocz do: