• 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Napowietrzanie - Fun Mini Plus - problem!

Witam! Smile

Mam małe akwa i filtr Aquael Fun Mini Plus. Niestety filtr nie napowietrza mi wody. Wodę ładnie filtruje (przelewa), ale po mimo różnych prób - odwracanie do dołu wylotem (na chwilkę!) podnoszeniem i opuszczaniem w akwa - cały czas nie wypuszcza pęcherzyków powietrza. Wcześniej napowietrzał.
Bardzo proszę o pomoc. Smile

Pozdr.serd. Cool

a masz wężyk ??

powiem ci e mam filtr tej samej firmy i z poczatku napowietrzanie dzialalo. pozniej korzystalem z innego źródla napowietrzania i akurat dzis chciałem znow napowietrzac tak jak wczesniej i nic. wężyk założony odpowiednio i wszystko tak jak na początku a bąbelków nie ma.... niewiem o co chodzi ale jak cos wymysle to dam znacBig Grin

pociągnij wode ustami przez wężyk i wepchnij ją spowrotem mi to pomaga jak się zapcha

Te bąbelki to zbędny bajer wystarczy ruch tafli wody.

Młode ampularie do oddania !!!

To jest taki gniot że głowa boli.Jeżeli chcesz, żeby leciały bąbelki to musiz go baaaaaaaaaaaaardzo dokładnie przeczyścić i to każdy zakamarek.

Pisząc poprawnie wyrażasz szacunek dla użytkowników czytających Twoje posty.

istnieje tez mozliwość ze ten wiatraczek który jest wewnątrz wyrobił sie i nie zaciąga powietrza z wężyka. nie jestem tego pewien ale kupię tą część i dam znać czy pomoglo

nie kupuj nic zrób tak jak napisałem wcześniej

Witam! Smile

Cytat:nie kupuj nic zrób tak jak napisałem wcześniej

Cytat:pociągnij wode ustami przez wężyk i wepchnij ją spowrotem mi to pomaga jak się zapcha

@SULA15
TO faktycznie działa! Big Grin Wielkie dzięki!

Pozdr.serd. Cool

Big Grin

ten filtr tak ma jeszcze ze 2 razy ci się zapcha ale potem przestanie

Skocz do: