• 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

new balance 40
#1

Ik maak er geen gewoonte van om andere mensen new balance 40 pijn te doen en ik wil een positieve impact hebben op de wereld. Dus, waarom hoorde ik mezelf soms dingen zeggen, "Waarom deed je dat, jij grote dummy?" of "Ga van je mond af en doe iets, lui"? Op een dag, uit het schijnbare blauw, trof het antwoord me. Ik was zo hard voor mezelf omdat ik niet genoeg van mezelf hield. Met andere woorden, ik had een "negatief" saldo in mijn persoonlijke "vertrouwensaccount". Ik vertrouwde mezelf niet genoeg om de soort persoon te zijn die ik wilde worden plus, ik was de enige die alle opnames van mijn account maakte. Hoe maak je opnames van je persoonlijke trustaccount? Je doet het als iemand iets kwetsends zegt waarvan je weet dat het niet waar is en je zwijgt of erger, je stemt ermee in. 

Je doet het wanneer je een oefenprogramma start en ga dan niet naar de sportschool zoals je jezelf hebt beloofd of je in een baan blijft waarvan je weet dat het je veel minder beloont dan je waard bent, of in conflict komt met je new balance 39 persoonlijke waarden. maak alle opnames, wie stort er geld op je trust account? Dat is jouw taak, een taak die alleen jij kunt doen. Enkele voorbeelden zijn het maken en houden van sociale afspraken met mensen die u ondersteunen en belangrijk voor u zijn, iemand direct nadat hij of zij u opzettelijk heeft beledigd te vertellen dat u dat niet accepteert, en new balance 42het vragen, iemand die u bewondert om u te begeleiden, en vervolgens daadwerkelijk handelen naar aanleiding van hun advies . 

Ik geloof met heel mijn hart dat ieder van ons een fantastisch mens is. We moeten gewoon uit onze eigen weg gaan. Wat we in het verleden hebben gedaan en meegemaakt, is verdwenen en, belangrijker nog, wij zijn het niet. We zijn niet wat we doen of wat ons is aangedaan. Wij zijn wat u bent en dat is meer dan genoeg. Probeer uw interne persoonlijke vertrouwensaccount te visualiseren. Zie een grootboekpagina of een lege, helderglazen spaarpot en stel je voor dat je begint met een saldo van nul, helemaal schone lei. Probeer nu een paar stortingen te bedenken die je vandaag nog kunt doen. new balance kids Het is OK om klein te beginnen, zoals een afspraak met jezelf maken om een wandeling van 20 minuten te maken om je fysieke gezondheid te verbeteren en je geest leeg te maken. 

Of je kunt een vervreemd familielid of vriend bellen en die persoon laten weten dat je hem mist. U hoeft zich niet per se excuses aan te bieden of oude wonden te heropenen, u moet gewoon degene zijn die eruit loopt. Zelfs als ze je afwijzen, je moed om de telefoon te pakken en het risico lopen dat pijn je zelfvertrouwen enorm zal vergroten. Nu, nadat je de wandeling hebt gemaakt of die persoon hebt gebeld, heb je even tijd nodig om te genieten van de warme gevoelens van levendigheid en voldoening die je net gemaakt voor jezelf. Visualiseer vervolgens een gouden munt die naar dat spaarvarken gaat of $ 100 schrijft in de positieve kolom van uw grootboek. 

Ze doen wat ze kunnen en negeren zo ongeveer al het andere. Ik wed dat sommige van de meest tevreden mensen op deze aarde spirituele wezens zijn die het grootste deel van hun tijd doorbrengen met mediteren en een simpel leven leiden. wat als een bedreiging wordt beschouwd. Het kan elke kracht of druk op een systeem zijn (levend of niet-levend) die ertoe kan leiden dat het systeem moet worden aangepast of gewijzigd. Stress op mensen is als een elastiekje. U strekt zich ook uit om te voldoen aan de omgeving om u heen, de eisen van uw levensstijl en de druk die u op uzelf uitoefent. 

Als het te ver wordt getrokken, manifesteert stress zich in reële omstandigheden, mentaal, fysiek new balance 38 en emotioneel. Zoals een elastiekje breekt als het te ver wordt uitgerekt, hebben mensen ook een breekpunt. Het geheim is om te leren omgaan met stress in je leven en te voorkomen dat je overbelast raakt. De A B C's van stress Activeren evenement Geloof over het evenement Consequenties van het evenement Stress is de interne druk die we op onszelf uitoefenen door externe factoren. Leven met gematigde stress houdt je scherp en klaar om vooruit te gaan, maar extreme stress kan je uit de commissie zetten. Het hangt af  van uw stressniveau --- met hoeveel u effectief kunt omgaan.


Skocz do: