• 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ochotka - jak karmić skalary ?

Jak karmić ochotką skalary? Z góry dziękuje za odpowiedź.

Jeżeli pomoge kliknij w reputacje.
Masz pytania pisz na gg 8458677__

Mógłbyś bardziej sprecyzować pytanie?, Jak na razie, co mi do głowy przychodzi to tak, aby ochotka była podawana w takiej ilości, aby nie pozostawała w akwarium, może być także mrożona.

Ochotka mrożona,lepiej ją całkiem rozmrozić czy nie?

Radomskie forum akwarystyczne:
http://www.akwarystyka-radom.ugu.pl

bumboo napisał(a):Mógłbyś bardziej sprecyzować pytanie?, Jak na razie, co mi do głowy przychodzi to tak, aby ochotka była podawana w takiej ilości, aby nie pozostawała w akwarium, może być także mrożona.

Własnie o to mi chodzilo czy można ją mroźic bowiem nigdy nie karmiłem ohotką.

Jeżeli pomoge kliknij w reputacje.
Masz pytania pisz na gg 8458677__

ja łamie jedną kostkę i wrzucam do akwarium zanim sie roztopi to skalary ją zdążą zjeśc.

ja daje lekko rozmrożoną, i rybom się nic nie dzieje, ale ochotka nie jest zbyt zdrowym pokarmem
należy ją dawać od czasu do czasu

kacper1993 napisał(a):Własnie o to mi chodzilo czy można ją mroźic bowiem nigdy nie karmiłem ohotką.

Oczywiście że można Smile podobnie jak z mięsem dla ludzi Tongue

Zakupiłem ochotke na co ona jest najlepsza na wzrost a może na kondycje a może na prawidłowy rozwój proszew pomóżcie

z góry dziękuje za odpowiedziSmile

Akwarium 126l - towarzyskie

aquadesign, to co jest piękne.

Na pewno w jakimś stopiu wpływają na barwę ryb, od czasu do czasu muszą zjeść coś lepszego niż suchy pokarm Wink
Moje pielęgnice to aż latały ze szczęścia jak dostawały żywy pokarm, a jak płatki to zero entuzjazmu Big Grin

Ochotka jest tłusta więc tak jakby duzą wagę ryby nabierają od czasu do czasu można podac Big Grin

Kaliber 44, Paktofonika [*]Magik[*]

300l - Ameryka Południowa Pawiookie
http://www.akwaswiat.net/-300l-ameryka-p...5924-3.htm

www.Pawiookie.pl

Skocz do: